Youtube MP 3 dönüştürme nasıl yapılır? - Haberler - indir.com

Youtube MP 3 dönüştürme nasıl yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-16 00:05:09
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Popüler video izleme sitesi YouTube içerisinde birçok  müzik, podcast ya da daha çeşitli içerikler barındırıyor. Bazen Youtube'daki bazı müzikleri dinlemek ve cihazımıza mp 3 olarak kaydetmek istiyoruz. Bunu çeşitli programlar yardımıyla yapabilmek mümkün.  YouTube'daki videoları MP3'e dönüştürmek için birçok farklı yöntem bulunuyor. Bunun için bilgisayarınıza program indirebilir, tarayıcınıza eklenti yükleyebilir ya da direkt internet üzerinden dönüştürme yapabilirsiniz.

Program ile YouTube MP3 dönüştürme

FreeYouTubeto MP3 Converter

Programı indirin bilgisayarımıza yükledikten sonra açın. Ardından YouTube'da dönüştüreceğimiz video'nun linkini kopyalıyoruz.Bu işlemden sonra programa geri dönüp altta yer alan 'yapıştır' butonuna tıklıyoruz. Son olarak sağ alt bölümdeki 'indir' butonuna tıklayarak, YouTube MP3 dönüştürme işlemini gerçekleştiriyoruz.

Tarayıcı eklentisi ile YouTube MP3 dönüştürme

Tarayıcı yardımı ile  YouTube MP3 dönüştürme oldukça basit. Bunun için ilk olarak MozillaFirefox tarayıcımıza, gerekli eklentiyi yüklemeniz gerekiyor. Eklenti Chrome mağazada yer almadığı için Chrome'da kullanılamıyor. Daha sonra Firefox ile YouTube'dan bir video açıyoruz ve videonun altında çıkan 'YTMP3 ' Download as MP3'  butonuna tıklıyoruz.

Son olarak açılan sekmede mavi renkli 'Download' seçeneğine tıklayarak YouTube MP3 dönüştürme işlemini tamamlanmış olacak.

İnternet ile YouTube MP3 dönüştürme

Bu sitede de istediğiniz Youtube linkini kopyalayıp çeşitli formatlarda indirebilmeniz mümkün oluyor. Ayrıca videonun başlangıç ve bitiş noktalarını da ayarlayabilirsiniz.

* Herhangi bir Youtube videosunun linkini kopyalayıp sayfadaki link bölümüne yapıştırın * Ardından dönüştürmek istediğiniz formatı seçin * En altta bulunan devam tuşuna tıklayın * Dilerseniz videonun adını değiştirebilir veya videoyu başlangıç ve bitiş zamanını ayarlayabilirsiniz * Başla butonuna basın * Video dönüştürülecek ve ardından videoyu indirebilirsiniz.

KeepVid

Mp3 dönüştürücü mantığı ile aynı olan bir diğer site KeepVid ile siteye girdikten sonra link satırına Youtube linkini yapıştırıp Download tuşuna bastıktan sonra karşınıza dosya formatları ve kalite seçenekleri geliyor. İstediğiniz kaliteyi seçip videoyu indirebilirsiniz.

Fakat bu konuda bazı uyarılarda bulunmakta fayda var. Bu siteler 3.parti site olduğu için farklı sitelere yönlendirme yapabiliyor. Bu konuda reklam siteleri ve dolandırıcı sitelerine mağdur olmamak için dikkatli olmanız gerekiyor.





PAYLAŞ