YouTube Go İle YouTube Videoları İndirebileceksiniz - Haberler - indir.com

YouTube Go İle YouTube Videoları İndirebileceksiniz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-15 14:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Uygulama

İnternet ortamında sosyal medya siteleri birbirleri arasında sıkı bir rekabet içerisinde yollarına devam ediyorlar. Ancak video platformu olarak liderliği elinde bulunduran YouTube sitesine henüz kimse yaklaşabilmiş değil. YouTube serviside kendisine yeni özellikler kazandırarak kullanıcı deneyimini arttırmaya devam ediyor. Telefon marketlerinde YouTube videolarını çevrimdışı izlemek için birçok üçüncü parti uygulamalar bulunsada bunların hiçbiri YouTube tarafından onaylı değil. Bu noktada YouTube yeni bir servisi olan YouTube Go'yu piyasaya sürerek resmi uygulamasınıda duyurmuş oldu.

YouTube Go ile beraber kullanıcılar kotalarını daha dengeli bir şekilde kullanacak ve hemde daha geniş bant genişliklerine olanak sağlanacak. Normal şartlarda klasik YouTube uygulamasında video indirme özelliği bulunuyor. Ancak bu çeşitli engellemeleri olduğundan dolayı bazı limitlemelere yol açıyor. YouTube Go ile beraber bu bant genişliği mümkün olduğunca tasarruflu bir hal olmaya hazırlanıyor. Artık kullanıcılar YouTube Go ile beraber video indirme imkanı haricinde video ön izleme özelliğinede kavuşmuş olacak. Yani indirmeden önce dilerlerse izleyebilecek ve önizlemiş olacak.

Youtube'un ana uygulamasında bulunmayıp YouTube Go ile gelen bir diğer özelliği ise videoları diğerleri ile beraber indirebilirsiniz. Veri harcamadan bu işlemi yapmanın yolu ise Bluetooth bağlantısı ile olanak sağlanan bu durum indirilen videoyu kablosuz bağlantı aracılığı ile diğer Youtube Go kullanıcıları ile paylaşma imkanı sağlanıyor. Bu tarihten önce kısıtlı bir kitlenin deneyebildiği Youtube Go uygulamasını şimdi tüm Android Beta kullanıcıları test edip deneyebilecek. Ayrıca uygulama tasarruf amaçlı HD videoları standart kaliteye indirerek paylaşma ve indirme imkanını kullanıcılara sunuyor.

YouTube Go'nun kullanıcılara sunduğu özellikler şuan için bu kadar. Önümüzdeki zamanlarda çeşitli güncellemeler ve yenilikler ile uygulamaya daha fazla ek özelliklerin eklenmesi olası durumlardan bir tanesi olarak gözüküyor.





PAYLAŞ