YouTube Go Beta Uygulaması Yayınlandı! - Haberler - indir.com

YouTube Go Beta Uygulaması Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-07 19:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Uygulama

Google servisleri olan Gmail, Drive, Fotoğraflar ve YouTube gibi platformlarını geliştirmeye ve her geçen gün yeni bir özellik kazandırmaya devam ediyor. İşte bunlardan biri olan YouTube için Google, Youtube Go aracının herkese açık olan Beta sürümünü Hindistan üzerinde piyasaya sürdü. Geçtiğimiz Eylül ayında ortaya çıkan YouTube Go uygulaması yenilenerek ve tekrardan tasarlanarak yeni bir versiyon olarak tekrardan sunuldu. İnternet bağlantısının az yada zayıf olduğu noktalarda kullanıcıların yardımcısı olacak bu uygulama iyi bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Elbette YouTube Go'da bulunan tek özellik veri tasarrufu değil. Normal YouTube uygulamasından kendisini ayıran birtakım bazı özellikle bulunuyor. Bunların başında veri tüketimini azaltmaya odaklı bir uygulama olduğunu belirtmiştik. Bunlar haricinde ise internet üzerindeki YouTube videolarını izletebildiği gibi ayrıca farklı çözünürlükler ile bu videoların indirilebilmesini olanak sağlıyor. Buna benzer bir özellik birçok ülkede YouTube RED üyelerine de sunuluyordu. Diğer yandan YouTube go ile videoları indirebildiğiniz gibi videoları izlemeden ön izleme resmi üzerinden küçük bir versiyonunu izlemenize de olanak sağlıyor.

Bu yeni uygulama ile beraber çevrim dışı özellik deneyimi de ön planda tutularak internet bağlantısına gerek duyulmadan arkadaşlar ile video paylaşma özelliği de sunuluyor. Yani kullanıcılar videoları indirme özelliği haricinde video paylaşılabiliyor ve bu paylaşılan videonun ilk oynatılması için 15 KB'lık bir güvenli internet kontrolünün olması gerektiği belirtiliyor. Hindistan kullanıcıları bu uygulamayı Google Play Store üzerinden Beta sürümlerini yükleyebilecekler. Bu uygulamanın ülkemiz dahil diğer ülkelerde ne zaman sunulacağı ise henüz bilinmiyor.





PAYLAŞ