YouTube Android'e Gizli Mod Özelliği Geliyor - Haberler - indir.com

YouTube Android'e Gizli Mod Özelliği Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-21 21:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

YouTube mobil uygulaması için yenilikler gelmeye devam ediyor. Şimdi ise Android cephesi için kullanıcıların bir hayli beğeneceği yeni bir özelliğin test edildiği ortaya çıktı. Sızıntılara göre söz konusu yeni özellik ile artık geçmiş takip edilmeden dilenen video izlenebilecek. Kısacası YouTube gizli mod özelliğinin uygulamaya entegre edileceğini söyleyebiliriz. Google'ın bildiğiniz üzere Gboard, Chrome ve Chromecast gibi uygulamalarında sunmuş olduğu gizli mod özelliği şimdi ise YouTube'a geliyor.

YouTube kullanıcıları izlenen her video için geçmişten tekrardan erişim sağlayabiliyorlar. YouTube ayarlar kısmından izleme geçmişi izlenmesi devre dışı bırakılabiliyor. Fakat bu ayara erişmek biraz zahmet gerektiriyor ve şimdi ise Google yeni gizli mod özelliği sayesinde geçmişi devre dışı bırakma ile uğraşmadan gizi modda gezinti yapmış olacaksınız. Henüz özellik test aşamasında olurken ekranın sağ alt köşesinde yer alan avatar üzerinden gelen menüde gizli modu açıp devre dışı bırakabileceksiniz.

Gizli modda iken kullanıcıların izlemiş olduğu içerikler kayıt edilmiyor ve şuan için küçük bir kullanıcı kitlesi tarafından test edilmeye devam ediliyor. Önümüzdeki dönemlerde ise bu yeni Gizli mod özelliğinin YouTube iOS ve tüm kullanıcılara verilmesi bekleniyor.





PAYLAŞ