YouTube Android'e Gelecek Yepyeni Özellikler - Haberler - indir.com

YouTube Android'e Gelecek Yepyeni Özellikler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-15 23:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Google'ın popüler video platformu olan YouTube için mobil uygulamalar yenilenerek yeni özellikler sunuldu. Android YouTube uygulaması güncellenen platform için 13.01 versiyonu ile beraber koyu tema özelliği ile birçok farklı yeni özellik sunuluyor. Google Play Store'da indirilebilir olan YouTube 13.01 versiyonunun Beta sürümüne bakıldığında kod satırlarında gelebilecek olan özelliklere dair ipuçları bulunuyor. Windows masaüstü sürümlere bir süredir sunulmuş olan koyu tema özelliğinin bir sonraki güncelleme ile kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Gece modu olarak nitelendirilen bu özelliği kullanıcılar aktif ettiklerinde tüm YouTube teması koyu bir renge bürünecek. Chrome internet tarayıcısında yer alan gizli mod adlı bir özellik YouTube mobil uygulamasına verilecek. Kullanıcılar şuan için Geçmiş ve Gizlilik seçeneği üzerinden arama geçmişlerini duraklatabiliyorlar. Ancak YouTube gizli mod özelliği ile bu durum dahada işlevsel bir hal alacak.

YouTube uygulamasına gelecek olan bir diğer özellik ise kaydırma özelliği olacak. Reklamları atlamak için beş saniye sonra tıklamak yerine reklam kaydırma işlemi yapılarak dahada pratiklik sağlanmış olacak. Bu özelliklerin büyük bir ihtimalle gelmesi beklenirken YouTube iOS uygulamasınında yakın zamanda bu özelliklere sahip olması bekleniyor.





PAYLAŞ