Youtube Android ve iOS Uygulamasına 60fps Desteği Geldi! - Haberler - indir.com

Youtube Android ve iOS Uygulamasına 60fps Desteği Geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-01 16:00:33
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Sosyal Medya

Dünyanın en popüler video platformu YouTube, geçtiğimiz Ekim ayında kullanıcılarına 60 FPS kalitesinde video izlenebileceğinin müjdesi vermiş ve bundan kısa süre sonra da masaüstü cihazlarda bu özelliğini aktif etmişti. Firma, yaptığı açıklama ile bu yeniliği şimdi de mobil platforma da taşıdığını duyurdu.

Özellikle oyun videolarında oldukça akıcı bir izleme deneyimi sunan 60 fps video oynatma özelliği Android ve iOS uygulamaları için indirilmeye sunuldu. Şu anda masaüstü PC'lerde, Apple TV'de ve PlayStation 4'te hizmet veren 60fps video servisi son güncellemeyle birlikte PlayStation 3 konsolu için de aktif edildi.

Sanal gerçeklik odaklı içeriklerin de çok daha iyi görünmesine imkan tanıyan güncelleme ile kullanıcılar artık 4k'ya kadar videoları 60fps ile izleyebilecek. 

1080P 60 FPS özelliğini kullanabilmek için sadece YouTube uygulamasını güncellemeniz gerekiyor. Güncelleme işlemini tamamladıktan sonra 1080p çözünürlükte ve 60FPS desteği olan videoları akıcı bir şekilde mobil cihazlarınızdan izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ