Yerli Sosyal Etkinlik Uygulaması: Invitans - Haberler - indir.com

Yerli Sosyal Etkinlik Uygulaması: Invitans

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

'Dışarıdaki hayatın tadını çıkar' mottosuyla indirmeye sunulan Invitans, dünya genelinde düzenlenen farklı etkinlikleri keşfetmenize ve kendi etkinliklerinizi oluşturmanıza imkan tanıyan bir sosyal etkinlik uygulamasıdır.

İstanbul merkezli JaggleLab İnternet Teknolojileri firması tarafından hazırlanan Invitans adlı uygulama sayesinde; tüm dünyadaki arkadaş buluşmaları, partiler, konserler, spor karşılaşmaları ve tiyatro gibi aklınıza gelebilecek her türdeki etkinlikten haberdar olabilir, bu etkinlikler hakkında detaylı bilgileri öğrenebilir, kendi etkinliğinizi yaratabilir ve uygulama üzerinden diğer kullanıcılarla organize olabilirsiniz.

Etkinlik Keşif Uygulaması Invitans

Hem Türkçe hem de İngilizce dil desteğine sahip olan Invitans'ı Facebook hesabınızla bağlayarak kullanabileceğiniz gibi aynı zamanda online dünyada olduğu kadar, gerçek dünyada da yeni arkadaşlar bulabilir ve onlarla tanışabilirsiniz.

Şimdilik iOS platformunda yayınlanan ancak önümüzdeki günlerde Android içinde kullanıcılara sunulacak olan Invitans'ı aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone'unuza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.





PAYLAŞ