Yerli MOBA oyunu MECH WARS, Kickstarter'da desteklerinizi bekliyor! - Haberler - indir.com

Yerli MOBA oyunu MECH WARS, Kickstarter'da desteklerinizi bekliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-04-28 14:49:18
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

2015 yılında kurulan Han Studio tarafından geliştirilen MOBA oyunu MECH WARS için Kickstarter kampanyası başladı. Oyunda kendi mekanik robotunuzu kurarak klasik MOBA oyunlarının tarzında ekipler ile karşı karşıya savaşılıyor.

MECH WARS bir Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) oyunudur, hikâyesi nükleer bir savaşın son anlarını ele alıyor. Büyük bir nükleer savaştan sonra kalan ordular sonsuza denk savaşıyorlar. Ta ki Mech?ler icat ediliyor ve bu mücadelenin galibini belirlemeye başlıyor. Oyun içerisinde kendinize ait mekanik robotları kurabilir, creepleri oluşturabilir, silahları değiştirebilme gibi birçok zengin içerik sizleri bekliyor.

MECH WARS iki kısımdan oluşuyor

İlk kısmı kendinize ait mekanik robotları kurmak ve onları mücadele için hazırlamaktır. Her kurulan robotun avantaj ve dezavantajları oluşmaktadır. Örneğin mekanik robota ağır bir silah ile donatılırsa hızlı bir oyun için dezavantaj sağlayacaktır. Ancak savaş sırasında üstünlük sağlayarak düşmana büyük kayıplar yaşatabilecektir.

Hafif bir silah ise güç bakımından zayıf ancak oyun başında yıkımlarda büyük bir avantaj sağlayacaktır. Robotun dezavantajlarını dengelemek için uygun bir ordu (creep) ile desteklenmesi gerekiyor. Ordunuz oyun içerisinde işgal edilmiş fabrikalar tarafından otomatik üretilecektir.

Savaş Alanı

Harita üzerinde iki ayrı üst bulunmaktadır. Bu üstleri birbirine bağlayan yollarda takımları bir savaş halindedir. Üstlerin bağlantı yollarında bulunan fabrikaları imha ederek takımların gücünü azaltacak ve üste kadar ilerleyip oyunu kazanacaksınız.

Tamamen yerli geliştiriciler tarafından hazırlanan MOBA türündeki MECH WARS oyununa destek olarak Steam'e gelmesine yardımcı olabilirsiniz. MECH WARS'a destek olmak için Kickstarter sayfasına buraya, Steam Greenlight sayfasına ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

MECH WARS TANITIM VİDEOSU





PAYLAŞ