Yerli Geliştiriciden Video Paylaşım Uygulaması: Vid! - Haberler - indir.com

Yerli Geliştiriciden Video Paylaşım Uygulaması: Vid!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Mobil video paylaşım uygulaması olarak App Store uygulama mağazasında yerini alan ve ücretsiz olarak indirmeye sunulan Vid!, kullanıcıların 6 saniyelik sürekli başa dönen videolar oluşturabilmesini sağlayan bir mobil uygulamadır.

Vid'in kurucusu ve CEO'su Veysel Berk tarafından geliştirilmiş olan Vid!, ilk bakışta Vine benzeri bir uygulama gibi görünse de aslında bünyesinde bulunan farklı özellikleri sayesinde kullanıcılarına daha fonksiyonel özellikler sunuyor.

Facebook hesabınız ile giriş yaparak kullanabileceğiniz Vid! sayesinde 6'şar saniyelik videolar çekebileceğiniz gibi çektiğiniz bu videoları çoklu olarak kurgulayabilir, yorumlayabilir veya hashtag ekleyebilirsiniz.

Vid App

Ayrıca uygulamada bulunan hızlı ve yavaş çekim, ön ya da arka kamera, odaklama gibi özellikleri kullanarak videolarınızı çekebilir veya hayalet efekti ekleyebilirsiniz. Uygulamayla çektiğiniz Vid! (video)'i tamamladıktan sonra ise Vine'a taşı butonunu kullanarak çekmiş olduğunuz vid'e hashtag ya da yorum ekleyerek paylaşıma açabilirsiniz.

Aynı zamanda lokasyon bazlı özelliğe de sahip olan uygulama, yakın çevrenizde bulunan kişilerle bir tür kolaj oluşturabilmenizi mümkün kılıyor. Mesela; aynı tiyatro gösterisini birlikte izlediğiniz kişilerle kısa bir süre içerisinde video oluşturarak, bunu viral bir hale getirebiliyorsunuz.

Şimdilik sadece iPhone cihazlar için yayınlanan ancak önümüzdeki günlerde Android versiyonunun yayınlanacağı bilgisini aldığımız video paylaşım uygulaması Vid!'i aşağıdaki bağlantı yardımıyla mobil cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ