Yerli Geliştiriciden Ücretsiz Bulmaca Oyunu: 1010! (Video) - Haberler - indir.com

Yerli Geliştiriciden Ücretsiz Bulmaca Oyunu: 1010! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

İstanbul merkezli Gram Games tarafından geliştirilen ve Türk oyun yapımcılarının ne kadar kaliteli işler yapadildiklerini ispatlayan 1010!, mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur.

İlk bakışta 2048 oyununa benzettiğimiz ancak bununla bir alakasının olmadığını oynamaya başladığımızda anladığımız 1010!, Tetris benzeri renkli küplerle büyük bir oyun alanını doldurmaya çalışacağınız son derece eğlenceli ve bağımlılık yapıcı bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

1010!

Basit tasarımının yanı sıra keyifli bir bulmaca deneyimi sunan yapımda temel amacınız; ekranda bulunan renkli küpleri, alandaki tabloya yerleştirerek yok olmalarını sağlamak olacak. 3 farklı küpü alana yerleştirene kadar yenilerinin gelmediği oyunda, küpleri şekillerine göre alana yerleştirecek ve yeni serinin boşluğa uygun olarak gelmesini bekleyeceksiniz.

Eksik karelerin olması ve oyun alanının dolmaması sonucu oynadığınız bölümün sonladığı yapımda toplam 5 hakkınız var ve hakkınız bitmiş olsa bile yarım saatte bir yeni hakkınıza kavuşabiliyorsunuz.

Her yaştan mobil kullanıcının severek oynacağını düşündüğümüz 1010!'da ayrıca Facebook desteği bulunuyor. Bu sayede arkadaşlarınızı oyuna davet edebiliyor ve puanlarınızı kullanarak onlarla rekabet edebiliyorsunuz.

Herhangi bir zaman sınırının olmadığı, sadece ekranı renkli küplerle doldurmanızın gerektiği 1010! adlı bu oyunu ücretsiz olarak aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ya da iOS cihazınıza indirebilirsiniz. Ayrıca oyunla ilgili bilgi sahibi olmak için geliştirici tarafındna yayınlanan 1010! Oynanış Videosu'nu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

1010! Oynanış Videosu


PAYLAŞ