Yerli Geliştiriciden Masa Hokeyi Oyunu: Air Hockey 2D (Video) - Haberler - indir.com

Yerli Geliştiriciden Masa Hokeyi Oyunu: Air Hockey 2D (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Bağımsız Türk mobil geliştiriciler tarafından Google Play uygulama mağazasındaki yerini alan Air Hockey 2D, oynanabilirliği, grafikleri ve orijinalliği ile kendi alanındaki oyunlara göre farklılık gösteren bir masa hokeyi oyunudur.

Uygulama mağazasında bulunan 250 hokey oyunundan farklı olarak pek çok özellik bulunan yapımda seçim yapabileceğiniz 4 farklı mod yer alıyor. Bilgisayara karşı oyun modunda yapay zekaya karşı mücadele edebilir, Oyuncuya karşı modunda; aynı cihaz üzerinden bir arkadaşınıza karşı oynayabilirsiniz.

Air Hockey 2D

20 farklı seviyeye sahip olan ve yapay zekaya karşı sürekli zorlaşan bölümlerin yer aldığı Kademeli modda, birinci seviyeden başlayarak oyunda başarı elde etmeniz durumunda bir sonraki seviyeye geçebileceğiniz gibi İmkansız oyun modunda ise 5 farklı bölümde farklı özelliklere ve zorluklara sahip yapay zekaya karşı oyunu oynayabilirsiniz.

Level sisteminin yer aldığı oyunda herhangi bir modda kazandığınız skordan tecrübe puanları kazanarak seviyeleri atlayabileceğiniz gibi kazandığınız seviyeleri lider tablosuna yazdırabilir ve diğer oyuncularla karşılaştırma yapabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz ve Google Play entegrasyonuna sahip olan Air Hockey 2D'de ayrıca gol atımından sonra titreşim özelliği de bulunuyor.

Eğer boş zamanlarınızı değerlendirmek ve canlı grafiklerle eğlenceli bir masa hokeyi deneyimi yaşamak isterseniz Air Hockey 2D adlı bu oyunu aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Android cihazınıza indirebilir, oyunla ilgili yayınlanan oynanış videosunu izleyebilirsiniz.




Air Hockey 2D Oynanış Videosu


PAYLAŞ