Yerli Çevrimdışı Mesajlaşma Uygulaması: Flows - Haberler - indir.com

Yerli Çevrimdışı Mesajlaşma Uygulaması: Flows

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

İnternet bağlantısına ihtiyaç duymadan mesajlaşabildiğimiz Firechat'ten son şimdi de benzer özelliğe sahip Flows adında bir mesajlaşma uygulaması yayınlandı. Uygulamaya Bluetooth veya P2P Wi-Fi üzerinden giriş yaparak diğer kullanıcılarla mesajlaşabilirsiniz.

Yerli yazılım geliştiricisi Furkan Cengiz tarafından hayata geçirilen Flows, internet bağlantınız olmadan anonim olarak mesajlaşmanıza imkan tanıyor. Uygulama ilk açılışta sizden herhangi bir bilgi istemediği gibi sadece kendi belirleyeceğiniz bir kullanıcı adıyla hemen mesajlaşmaya başlamanızı sağlıyor.

Flows

IRC benzeri odalar kurarak mesajlaşma imkanı sağlayan Flows'ta bu odaları '#' ile başlayan hashtag mantığıyla kurabiliyorsunuz. Diğer kullanıcıların açtıkları sohbet odalarına da dahil olabileceğiniz uygulamanın en dikkat çeken özelliği ise yazılan mesajları kayıt etmemesi. Tamamen kullanıcı kontrolünde yapılabilen bu özellik Flows'u Firechat uygulamasından farklı kılıyor.

Anonim mesajlaşma için kısmen gizli odaların da kurulabildiği uygulamada farklı kişilerin aynı kullanıcı adını alabiliyor olma ihtimaline karşı bir de renkli imza adı verilen özellik yer alıyor. Bu özellik sayesinde uygulamaya dahil olan her kullanıcı kendine ait 3 renkten oluşan imzaya sahip oluyor. Bu sayede de kullanıcılar sistem üzerinden ayırt edilebiliyor ve olası karışıklıkların önüne geçilebiliyor.

Tamamen ücretsiz olarak şimdilik iOS cihazlar için kullanıma sunulan Flows'u indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.





PAYLAŞ