Yenilenmiş Galaxy Note 7 Satış Tarihi Belli Oldu - Haberler - indir.com

Yenilenmiş Galaxy Note 7 Satış Tarihi Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-06-24 02:40:06
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

2016?nın son ayları ile Galaxy Note 7 modellerinde yaşanan sorunlar sonrasında Samsung bu serisini piyasadan geri çekmişti. Bir hayli kötü zamanlar geçiren şirket Ekim ayında aldığı yeni bir karar ile Galaxy Note 7 satışlarını durdurmuş ve yıl başı zamanında yapılan açıklama ile Galaxy Note 7?nin piyasadan çekilme sebebine dair bazı açıklamalarda bulunmuştu. Samsung bu açıklamaların ardından tekrardan elden geçirilerek yenilenmiş Galaxy Note 7 modellerinin yolda olduğunu açıklamıştı. Geçtiğimiz zamanlarda ortaya çıkan bilgiler ile de yenilenecek olan Note 7 serisinin Galaxy Note7R yada FE olarak adlandırılması bekleniyor.

Samsung?a yakın kaynaklar tarafından adının belli olduğu iddia edilen modelin şimdi ise çıkış tarihi ve fiyatına dair bilgiler ortaya çıktı. Öyle ki söz konusu Galaxy Note 7?nin yenilenmiş serisi 7 Temmuz itibariyle satışa sunulacağı iddia edildi. İddialara göre yeni Note 7 serisi 700 dolar fiyat etiketi ile piyasadaki raflarda yerini alması bekleniyor. Diğer yandan batarya sorunu olarak patlamalara sebep olan Note 7?nin yenilenmiş versiyonlarında ise 3200 mAh?lik bir batarya kapasitesinin kullanılması bekleniyor. Patlama sebepleri ile piyasadan çekilen Note 7 serilerinde ise 3500 mAh büyüklüğe sahip bir pilin kullanıldığını hatırlatalım.

Batarya değişikliği haricinde yenilenmiş Galaxy Note 7R modelinde diğer donanım özelliklerinin aynı olması bekleniyor. Samsung?un ana vatanı olan Güney Kore haricinde yenilenmiş modelin satışa sunulup sunulmayacağı ise henüz belirsizliğini koruyor. Yakın zamanda gelmesi beklenen Note 7R hakkında yeni detaylar ve resmi rakamlar belli oldukça sizlere aktarmaya devam edeceğiz.





PAYLAŞ