Yenilenen Galaxy Note 7'nin Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Yenilenen Galaxy Note 7'nin Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-27 15:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Samsung'un Note serisinin son üyesi olan Galaxy Note 7 ailesi, 2016 yılının son aylarında kötü gidişattan ötürü tüm dünya üzerinde satışı durdurulmuştu. Ocak ayında yapılan açıklama ile de Galaxy Note 7 modellerinin piyasadan çekilme kararı alındığı ifade edilmişti. Bilindiği üzere, Galaxy Note 7 serisi bataryadan kaynaklı patlama sorunlarından dolayı piyasadan çekilmiş ve sonrasında bataryaların yenilense bile tekrar sürülmüş ancak aynı sorunlar tekrar baş gösterince şirket tam anlamıyla satışları durdurmuştu. Ancak geçtiğimiz haftalarda da gündeme gelen yenilenmiş Galaxy Note 7 modelleri hakkında yeni gelişmeler mevcut.

İfade edilene göre tekrar elden geçirilmiş ve yenilenmiş Galaxy Note 7R ismi ile serinin tekrar satışa çıkması beklentiler arasında. Son bilgiler ile beraber tekrardan yenilenerek piyasaya girecek olan modelin internet satış fiyatıda ortaya çıktı. Samsung'a yakın kaynaklar tarafından belirtilene göre Temmuz ayının son zamanlarında piyasaya sürülecek olan bu model, ilk olarak Kore piyasasında satışa çıkacak ve fiyatının ise 620 dolar olması bekleniyor. Bu fiyat rakamı ile yenilenmiş Galaxy Note 7R modelinin yüzde 29'luk bir indirim ile satışa çıkacağını söyleyebiliriz.

Patlayan Galaxy Note 7 serilerinde 3500 mAh değerinde bir batarya bulunurken, yenilenen Galaxy Note 7R modeli ile beraber bu pil kapasitesinin 3200 mAh olacağı ifade ediliyor. Şuan için SM-N935 kod adı ile geleceği söylenen model Asya ve Avrupa üzerindeki belli başlı ülkelerde satışa sunulacak. Donanım özellikleri olarak da yine Exynos 8890 yada Snapdragon 820 işlemcisinin olacağı söylenmekte. 4 GB RAM'in yanı sıra 64 GB dahili depolama ve 12 megapiksel ana kamera ile 5 megapiksel de ön kameranın olacağı ifade ediliyor. Bakalım bu yeni cihaz sorunsuz bir şekilde piyasaya girecek mi göreceğiz.





PAYLAŞ