Yeni Uygun Fiyatlı MacBook'da Dikkat Çeken Yenilik - Haberler - indir.com

Yeni Uygun Fiyatlı MacBook'da Dikkat Çeken Yenilik

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-13 09:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple'ın bu sene uygun fiyatlı akıllı telefon serisinin yanı sıra yeni MacBook serisini de tanıtması bekleniyor. Bu uygun fiyatlı MacBook Air modeline dair yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise Ming-Chi Kuo tarafından muhtemel olarak çıkması beklenen MacBook Air cihazı hakkında bazı önemli detaylar yayınlandı. Apple'ın giriş seviyesi cihazı olarak nitelendirilen MacBook Air modelinin 13.3 inç 2560 x 1600 piksel çözünürlüklü bir ekrana sahip olacağı bekleniyor.

Apple'ın bu cihazında LG Display panellerini kullanması beklenirken Nisan ayında ekran sevkiyatlarının ve Mayıs ayında ise ürünlerin seri üretime başlaması bekleniyor. Yıl sonuna kadar 6 milyon sevkiyatın olacağı düşünülürken şuan için en uygun fiyatlı MacBook modeli 6299 TL fiyat etiketi ile 12 inçlik bir büyüklüğe sahip durumda. Ülkemizdeki MacBook Air fiyat etiketi ise 4599 TL etiketine sahipken, daha iyi donanıma sahip MacBook modeli ise 5599 TL fiyata sahip durumda.

Tüm bu yeniliklerin WWDC etkinliği kapsamında gelmesi beklenirken, şirketin üç yeni iPhone satışa çıkartması ve bunlardan ikisinin LCD birinin ise OLED ekran paneline sahip olması bekleniyor. Yeni iPhone modellerinin de iPhone X gibi çentikli tasarım çizgisine devam edeceği bekleniyor.





PAYLAŞ