Yeni SHINE LITE Türkiye'de! - Haberler - indir.com

Yeni SHINE LITE Türkiye'de!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-14 18:00:00
Editör : Taha Büyüktaş
Kategori : Akıllı Telefonlar

IFA'da yapılan lansmanın ardından, sofistike tasarım ile parmak izi sensörü ve eğlenceli fotoğraf uygulamaları gibi dikkat çekici özellikleriyle beraber meraklıları bir hayli artmış olan SHINE LITE'ın artık Türkiye'de de satışına başlandı.

Günümüzün tasarım trendlerinden ilham alınarak tasarlanan Alcatel akıllı telefon dayanıklı metal çerçevesi ve ince gövdesi ile göze hitap etmesinin yanı sıra sağlam ve boyut açısından da gayet kullanışlı.

SHINE LITE'ın en önemli özelliklerinden biri olan akıllı ve güvenli parmak izi etkileşimleri sayesinde kullanıcılar beş farklı uygulama için parmak izlerini atayabilir ve en sevdikleri oyun ya da uygulama için kısayol oluşturabilirler. Parmak izi özelliklerini koruyan Safebox ile kullanıcının kişisel bilgilerinin yanı sıra hassas nitelikteki fotoğraf, video ve belgelerin de sanal bir kasada saklanmasına olanak tanınmakta.

Alcatel SHINE LITE 13MP olan arka kamerası, çift tonlu flaş lensi ve doğal aydınlatması ile kaliteli fotoğraflar üretmenize fırsat veriyor. Ayrıca 5MP flaşlı ön kamerası sayesinde özçekimler artık daha aydınlık. Kamera özellikleri dışında Shine Lite içerdiği eğlenceli fotoğraf uygulamalarıyla da adından söz ettirmeyi başarıyor. Faceshow özelliği ile özçekimleri bir araya getirerek ilginç videolar oluşturulabiliyor. Splitcatcher ise farklı fotoğraf parçalarından güzel fotoğraf kolajları oluşturmaya imkan sağlıyor. Ayrıca Alcatel'e özge Gesture Shot özelliğiyle birlikte kullanıcı "V" işareti yaptığı anda fotoğraf çekebiliyor.

https://youtu.be/z64_8VmGoKk





PAYLAŞ