Yeni Samsung Galaxy Wide 3 Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Yeni Samsung Galaxy Wide 3 Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 0 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-25 15:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Samsung'un şuan için sadece Güney Kore bölgesinde satacağı beklenen yeni Galaxy Wide 3 model telefonunu tanıttı. Samsung'un kendi ülkesine özel olarak duyurmuş olduğu Galaxy Wide 3 modeli giriş seviyesi özelliklere sahip durumda. Bir önceki model olan Galaxy Wide 2 cihazında olduğu gibi model sadece SK Telecom üzerinden satışa çıkartılacak. Model büyük ekranlı bir yapıya sahip olurken teknik özellikler tarafında ise giriş seviyesi kullanıcılara hitap ediyor.

Modele baktığımızda cihazda 5.5 inçlik HD bir ekran yer alıyor ve bu ekrana 1.6 GHz'lik sekiz çekirdekli işlemci eşlik ediyor. 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolamanında yer aldığını belirtelim. ST Telecom kapsamında satışta olacak bu yeni modelin önceki serisi Galaxy Wide 2 modeli istatistiklere göre toplamda tam 1.3 milyon satış yapmayı başarmıştı. Şimdi serinin yenilenen ve biraz daha iyi özelliklere sahip olan bu yeni modelinin de iyi satış rakamlarına erişmesi bekleniyor.

Cihaz gri ve beyaz renk seçeneklerine sahip olurken 275 dolar fiyat etiketi ile ST Telecom kapsamında satışa çıkartılacak.





PAYLAŞ