Yeni Pokemon'u erkenden oynayanlar yandı - Haberler - indir.com

Yeni Pokemon'u erkenden oynayanlar yandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-01 16:44:51
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Pokemon GO'nun oyun camiasında büyük ilgi görmesinin ardından, Pokemon oyunları gelmeye devam ediyor. Pokemon oyunları serisinin yeni üyelerinden birisi olacak olan Pokemon Sun and Moon'u çıkış tarihinden önce oynayanlara uyarı geldi.

Pokemon oyunları, yazın çıkan Pokemon GO'dan sonra oyun dünyasında bir akım haline geldi ve oyunun büyük ilgi görmesi, oyun serisinin devamının gelmesini sağladı. Geçtiğimiz aylar içerisinde, Pokemon oyunları serisine yeni bir üye katılacağı bildirilmişti. Nintendo 3DS'e çıkacak olan yeni oyunu Pokemon Sun and Moon, oyuncular tarafından büyük merak içerisinde beklenen bir oyundu. Oyun hakkında bekleyemeyen oyuncular için bir uyarı geldi ve oyuna çıkış tarihinden önce kimsenin ulaşmaya çalışmaması istendi.

Nintendo tarafından geçtiğimiz aylar içerisinde duyurulan yeni Pokemon oyunu Pokemon Sun and Moon, bütün oyuncular tarafından merak içerisinde beklenmekteydi. Normal şartlarda oyun, çıkışını Kasım ayının 24'üne gerçekleştirecekken, yaşanan bir sızıntı sebebiyle, bazı oyuncular oyunu ay başından itibaren oynamaya başladılar. Bu durum ilk başlarda kimseye zarar vermiyorken, yapımcılar sonradan bu duruma el attılar. Oyunu çıkış tarihinden önce oynamaya başlayan oyuncular tespit edilerek, oyundan banlanmaya başladılar. Firma tarafından yapılan açıklamada, Pokemon Sun and Moon'u, erkenden oynayan oyuncuların, kullanıcı sözleşmesini iptal etmesinden ötürü, online servislerinin banlanacağı söylendi. Verilen bir diğer bilgi de, banlanan oyuncuların sadece oyundan değil, Nintendo Network'ten de banlanacağı yönünde oldu.

Yeni Pokemon oyunu Pokemon Sun and Moon, geçtiğimi ay içerisinde Amerika ve Avrupa'da yayınlandı.

 





PAYLAŞ