Yeni Oyuncu LG Q7 Modeli Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Yeni Oyuncu LG Q7 Modeli Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-22 03:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli telefon üreticisi LG cephesinden bir süredir LG G7 ThinQ amiral gemisi ile gündem olmaya devam ediyor. Şimdi ise şirketten yeni orta segmentte LG Q7 serisi tanıtıldı. Bir süredir sızıntıları gelmeye devam eden LG Q7 tanıtılarak tüm detayları belli oldu. İlk olarak geçtiğimiz hafta resmi olarak çıkışı belli olan Q7 bugün itibariyle tanıtıldı. Model şık tasarımı ve orta segment donanım detaylarına sahip olurken amiral gemisi cihazlara göre kalın çerçevelere sahip diyebiliriz.

Üç farklı versiyon ile gelen modelin teknik detayları tarafında 5.5 inçlik 18:9 Full HD+ FullVision ekranı bulunuyor. Bu ekran 2160x1080 piksel çözünürlük sunarken işlemci tarafında ise modeli belli olmayan 1.5 Ghz'lik bir performans sunuyor. Android Oreo 8.0 işletim sistemine sahip olan 2018 model LG Q7 serisinin 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolaması yer alıyor. Ayrıca serinin 3 GB RAM ve 32 GB depolamalı modeli de yer alırken kamera tarafında ise 13 megapiksellik bir ana kamera kullanıcıları karşılayacak.

Parmak izi sensörünün arka yüzeyde yer aldığı modelde 3000 mAh'lik bir batarya bulunuyor. IP68 sertifikasına da sahip olan modelin askeri sınıf MIL-STD sertifikası da bulunuyor. Cihazın şuan için fiyat ve çıkış tarihinin belli olmadığını hatırlatalım.





PAYLAŞ