Yeni Note 7 için Farklı Batarya Simgesi! - Haberler - indir.com

Yeni Note 7 için Farklı Batarya Simgesi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-27 10:18:52
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Teknoloji

Samsung Galaxy Note 7'nin diğer telefonlardan ayrılıp, rahat tanınabilmesi için kutusunun üzerinde yer alan etiketi değiştirmişti. Bu değişimin ardından, Samsung'tan batarya simgesinde de bir değişiklik geldi.

Geçtiğimiz günlerde Samsung Galaxy Note 7 kullanıcıları, telefonun bataryası ile ilgili bazı problemler yaşamışlardı. Bataryası patlayan telefonlar sebebiyle, Samsung telefonları toplama kararı alarak piyasaya sunduğu Note 7'leri geri çağırmıştı. Şimdi çağırıan o telefonların hepsi yenileriyle değiştirilerek tekrar gönderilecek. Bu değişimle beraber, Samsung bir yeni değişimi daha beraberinde getirecek. Telefonun, sağ üst köşesinde yer alan batarya simgesinde de farklılık olacağı açıklandı.

Samsung Galaxy Note 7, piyasaya sunulmasının ardından bataryasında yaşanan problem nedeniyle şirket tarafından yeniden çağrılmıştı. Şirket çağırdığı telefonları yenileriyle değiştirerek yeniden Note 7'yi kullanıcılara sunacağını açıklamıştı. Cihazlarda yaşanan problem henüz açığa çıkmamışken cihaz 2,5 milyon adet üretilmişti. Bunların arasından satışı gerçekleşen 400 bin model, yenileri ile değişecek. Note 7 değişimiyle beraber, Samsung bir değişime daha gitti. Bunun öncesinde Galaxy Note 7'yi diğer modellerden ayırmak isteyen Samsung, Note 7 kutusunda 'Safety' anlamına gelen S harfinin yer alacağını kullanıcılarına duyurmuştu. Şimdi de telefonun sağ üst köşesinde yer alan batarya simgesinde değişiklik yaptığını açıkladı. ZDNet'in yayınladığı habere göre, daha önce beyaz renkli olan batarya simgesinin yerini, yeşil renkli bir batarya simgesi alacak. Samsung bu değişiklikleri yapmasının nedeni olarak, yeni modeli Galaxy Note 7'nin eski modellerinden ayırt edilmesini istemesi olduğunu vurguladı.

 





PAYLAŞ