Yeni Nokia P1 Güçlü Özellikler İle Geliyor - Haberler - indir.com

Yeni Nokia P1 Güçlü Özellikler İle Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-19 17:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Nokia geçtiğimiz günlerde MWC 2017 etkinliğine Nokia 6 isimli yeni bir telefonla hazırlandığını duyurmuştu. Yakın zamanda da satışa çıkacak olan bu cihaz MWC 2017'nin en güçlü adaylarından biri olmaya hazırlanıyor. Nokia 6 ile piyasada tekrardan baş gösteren Nokia firması hız kesmeden Nokia 8 isimli bir diğer güçlü cihazından bahsetmişti. Şimdi ise yine bir başka model olan Nokia P1 isimli yeni bir cihaz tanıtılmaya hazırlanıyor.

Bazı bilgilere göre MWC etkinliği kapsamında duyurulacak olan P1 isimli cihaz güçlü özellikleri ile dikkat çekiyor. Snapdragon 835 işlemci modeliyle gelecek olan P1 modelinde 6 GB gibi devasa bir RAM belleği bulunuyor. Android 7.0 Nougat işletim sistemini kullanacak olan cihazda 5.3 inç büyüklüğe sahip olacağı düşünüldüğü ancak çözünürlüğü henüz belli olmamış bir ekran kullanacak. Ancak kullanılan donanımsal güçlere bakarsak, telefonun ekranının 2K çözünürlüklü olacağını düşünüyoruz.

Carl Zeiss sertifikası ile belgelendirilen 22.6 megapiksel çözünürlüklü bir arka kamera ile gelen model taşıdığı IP57 sertifikasıda bulunuyor. 128 ve 256 GB dahili depolamalı versiyonları bulunuyor. Bu teknik detayların dışında telefon Quick Charge teknolojisi ile hızlı şarj destekli yeni akıllı telefonda 3500 mAh kapasiteli bir batarya bulunmakta. Durumlar böyle olurken, piyasada yakın zamanda çıkması beklenen Galaxy S8, iPhone 8 yada LG G6 gibi güçlü rakipler ile bakalım Nokia baş edebilecek mi göreceğiz.

Son olarak yeni modelin fiyatlarına bakarsak, 128 GB depolamalı cihaz 800, 256 GB dahili depolamalı modelin ise 950 dolar gibi bir fiyattan piyasaya gireceği bekleniyor.





PAYLAŞ