Yeni MSI X299 Dünya Rekoru Kırdı - Haberler - indir.com

Yeni MSI X299 Dünya Rekoru Kırdı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-06-24 11:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Oyunculara bilgisayar donanım parçası üretmesiyle ünlü marka olan MSI'dan yeni anakart MSI X299 tanıtıldı. DDR4 mimari belleğe sahip model tam 5.500 MHz hıza ulaşarak bir dünya rekoruda kırdı. Yaklaşık bir sene önce MSI'ın hızarşırtmacısı olan Toppc, G.SKILL bellek ve MSI Z1701 GAMING PRO AC anakartı kullanılarak DDR4 bellek ile tam 5Ghz sınırlarına ulaşılmıştı. Bugün ise yine MSI kendi rekorunu  egale etti ve DDR4 bellek ve sıvı nitrojen kullanılarak MSI X299 GAMING PRO CARBON AC anakart modeli ile yeni bir rekor kırıldı.

MSI'ın bu yeni özelleştirilebilir yüksek performansa sahip X299 tabanlı anakart modeli MSI X299 GAMING PRO CARBON AC üzerinde özel bir DDR4 Boost teknolojisi yer alıyor. G.Skill DDR4-SDRAM bellek frekansında 5500 MHz hız gibi yüksek bir performans sunabilen Toppc, bu noktada MSI'ın X299 tabanlı platformunu dünyanın en iyisi zirvesine tekrardan taşıdı diyebiliriz. Daha çok modlara meraklı olan kullanıcılar ve oyunculara hitap eden bu yeni anakart dünyanın ilk tam anlamıyla değiştirilebilir soğut bloğu kapağı ve X-Mountaing aksesuarları ile beraber 3D yazıcı ve çeşitli modlamalar desteğine de sahip durumda.

Bu yeni anakart modelinde en yeni nesil MYSTIC LIGHT RGB LED'de yer alırken, Game Boost işlevi aktifleştirerek tıpkı bir hızarşırtma işlemi yapılmış gibi sisteme ek olarak üst seviye bir performans eklemesi yapabiliyor. Bulundurduğu 2 adet M.2 Shield desteği ile tüm hızlı PCI-Express SSD disklerini maksimum hızları ile çalıştırabiliyor. Diğer yandan Turbo M.2 ve Turbo U.2 sayelerinde en yeni nesil NVMe tabana sahip SSD'lere de kolay bir şekilde bağlantı gerçekleştirebiliyor. MSI'ın bu performans kralı ekran kartının fiyatına dair henüz bir bilginin açıklanmadığını ifade edelim





PAYLAŞ