Yeni Marvel vs. Capcom oyunu geliyor - Haberler - indir.com

Yeni Marvel vs. Capcom oyunu geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-19 12:06:22
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Çizgi romanları ve dövüş oyunları ile popüler olan Marvel vs Capcom, sevenlerine yeni bir müjde verdi. Edinilen bilgilere göre, Marvel vs Capcom'dan yeni bir oyun gelecek.

Marvel vs Capcom yıllardır çizgi romanları ve yayınladığı dövüş oyunlarıyla büyük bir kitleye hitap ediyor. X-Men vs. Street Fighter, Marvel Super Heroes vs. Street Fighter, Marvel vs. Capcom: Clash of Super Heroes gibi serileriyle oyun dünyasını kasıp kavuran bir yapım olmuştu. Yayınlanan dövüş oyunlarıyla oyuncuların da beğenisini kazanan Marvel vs Capcom, bir süredir yeni seri yayınlamıyordu. Bir süredir sessiz kalan Marvel vs Capcom, oyunculara yeni oyun haberini vermesiyle gündeme yeniden geldi. Yapılan açıklamalarda serinin kaldığı yerden devam edeceği öğrenildi.

Bir süredir oyun dünyasına yeni seri katmayan yapımlardan birisi olan Marvel vs Capcom 'un, sessizliğini bozacağı öğrenildi. Marvel ile Capcom arasındaki anlaşma, 2011 yılında Marvel vs. Capcom 3 oyununun yayınlanmasından sonra bitmişti. Bu oyundan sonra anlaşmanın bitmiş olması nedeniyle yeni bir seri gelmedi. Fakat aradan geçen 5 yıl sonra Marvel vs. Capcom yeni serinin müjdesini verdi. Oyunla alakalı bazı bilgiler de paylaşıldı. Yeni oyunda oyuncuları hem tek hem de çoklu oyuncu modu bekliyor. Birçok Marvel ve Capcom karakteri de oyunda yer alıyor. Yayınlanan tanıtım videosuna bakıldığında  Ryu, Mega Man, Captain Marvel ve Iron Man isimleri görüldü. Bilinenlere göre, tek oyunculu moda yeni bir bölüm de eklendi. Eklenen yeni bölümün, Sinematik Öykü Modu olduğu biliniyor.

PlayStation 4 ve PlayStation 4 Pro için özel olarak çıkışını gerçekleştirecek olan Marvel ile Capcom'un yeni serisinin adı Marvel vs Capcom: Infinite olarak tanıtıldı. Marvel vs Capcom: Infinite'ın çıkış tarihi için, 2017 işaret ediliyor.

 





PAYLAŞ