Yeni Galaxy Note 7 için Tarih Belli Oldu - Haberler - indir.com

Yeni Galaxy Note 7 için Tarih Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-26 12:46:54
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji devi olan Güney Koreli firma kullanıcılarına daha hızlı, güvenli ve yenilikçi teknolojiyi sunmak için sürekli çalışmaya devam ediyor. Marka ürettiği cihazlarla akıllı telefon satan markalar arasında ilk sıralarda yerini alır. Markanın bu zamana kadar yaptığı çalışmalar doğrultusunda göze çarpan en önemli nokta cihazlarında öncelikle güvenliği önemsedikleridir. Markanın geçtiğimiz günlerde ürettiği ve tanıtıma sunduğu cihazın sorunlu çıkması üzerine toplatma kararı alması da güvenliğe ne kadar önem verdiğinin göstergesidir. Cihazda meydana gelen batarya sorunu sonrası marka önlem almak amaçlı Güney Kore üzerinde bulunan cihazları toplattı. Markanın en son modeli olan Galaxy Note 7 'yi dört gözle bekleyen kullanıcılar için sevindirici haber geldi. Cihazın tarihi belli oldu. Siz de detaylı bilgi edinmek istiyorsanız, yazımızı okuyabilirsiniz.

Galaxy Note 7'de meydana gelen problem

Samsung'un bu zamana kadar ürettiği cihazlarda hiçbir sorun olmamıştır. Markanın en son üretimi olan cihazlar arasında yer alan Galaxy Note 7 ile ilgili batarya sorunu neticesinde Güney Kore'de toplatılma kararı alındı. Cihazın bataryası çok ısındığı için Jip içinde patlamış ancak kimseye zarar vermemiştir. Bunun üzerine marka cihazdaki sorunu araştırıp çözüm arayışına girdi. Geçişi süreliğine sadece Güney Kore'de bulunan Galaxy Note 7 cihazlarının toplatılmasına karar verildi. Dünya üzerindeki diğer ülkelerde ise sorun yoktu. Sorunun ne olduğunu tespit eden ve sorunun giderilmesini sağlayan marka güvenli olan Galaxy Note 7 için satışa çıkarılacağı tarihi açıkladı. Cihaz öncelikle Güney Kore'de satışa sunulduktan sonra diğer ülkelerde de satışa sunulacaktır. Batarya sorunu yaşayan modelin satışlarını durduran şirket, olabilecek sorunların önüne geçmeyi başardı.

Galaxy Note 7 satış tarihi

Batarya sorunu nedeniyle toplatılan Galaxy Note 7 28 Eylül tarihi itibariyle tekrardan satışa sunulacaktır. Cihaz ilk olarak Güney Kore'de satışa sunulacak olup ardından diğer ülkelere dağıtılacaktır. Türkiye2de o ülkeler arasında yer almaktadır. Cihaz hakkında edinilen bilgilere göre modellerin kutusunun üzerinde güvenli olduğuna dair bilgiler yer alacak olup pil göstergesi de beyaz yerine yeşil olacaktır.







PAYLAŞ