Yeni Flappy Bird, Amazon Fire Tv'de Göründü  (Video) - Haberler - indir.com

Yeni Flappy Bird, Amazon Fire Tv'de Göründü (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

50 milyon indirme rakamıyla tüm dünyada fenomen haline gelen mobil oyun Flappy Bird, geliştiricisi tarafından geçen Şubat ayında yayından kaldırılmıştı. Bugünden itibaren yeni Flappy Bird, Android tabanlı Amazon Fire TV için çıkış yaptı.

Geliştiricisi Dong Nguyen tarafından Twitter ve web sayfası üzerinden henüz resmi olarak duyurulmayan yeni Flappy Bird oyununun adı ise Flappy Birds Family.

Flappy Birds Family

Amazon App Store'unda Android tabanlı Fire TV için ücretsiz olarak yayınlandığını gördüğümüz Flappy Birds Family, 2 kişilik çoklu oyuncu modu, hayalet kuşlardan oluşan engeller ve iki farklı kuş seçeneği ile birlikte oyunculara sunuluyor.

Phandroid tarafından Amazon Fire TV üzerindeki oynanış videosunun paylaşıldığı Flappy Birds Family, hem tek hem de karşılıklı iki oyuncu ile oynanabiliyor. Yayınlanan videoda en dikkat çekici nokta ise iki kişilik modda oyun ekranın ikiye bölünmesi.

Flappy Birds Family

Amazon ve Dong Nguyen arasındaki özel bir anlaşmayla ilk olarak Fire Tv için çıkarıldığını tahmin ettiğimiz Flappy Birds Family'nin Amazon Fire Tv üzerindeki oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Flappy Birds Family Tanıtım Videosu


PAYLAŞ