Yeni Call of Duty gelecekte geçmeyecek - Haberler - indir.com

Yeni Call of Duty gelecekte geçmeyecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-12 16:50:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

En sevilen aksiyon oyunlarından biri olan Call of Duty, adından en son Infinite Warfare oyunuyla söz ettirmişti. İnfinite Warfare bir dönem eleştirilere maruz kalsa da sonradan kendisini toparlamayı başaran bir oyun olmuştu. İnfinite Warfare'ın eleştirilmesindeki nedenlerden birisi, geçtiği dönemdi. Bu anlamda serinin eleştiri alması, yeni gelecek olan serinin hangi dönemde geçeceğinin merak edilmesine neden oldu. Merak edilen bu konuyla ilgili olarak açıklama geldi ve yeni Call of Duty'nin gelecekte geçmeyeceği öğrenildi.

Call of Duty'nin yeni oyunun nerede geçeceği, önceki serisi Infinite Warfare'ın eleştiri alması nedeniyle en çok merak edilen konulardan biri oldu. Yeni çıkacak Call of Duty'nin geliştirici ekibi Sledgehammer Games konuyla alakalı merak edenleri aydınlatacak paylaşımlarda bulundu. Sledgehammer Games tarafından paylaşılanlara göre gelecek yerine oyuncular bu kez geçmişe götürülecek. Yılbaşından birkaç önce, stüdyonun kurucularından Michael Condrey, Twitter'dan  M1911 silahının yer aldığı bir resimle yeni yıl kutlaması yapmıştı. 2017'ye girdikten sonra da Sledgehammer Games resmi hesabından bir paylaşımda bulundu. Sledgehammer Games'in yine Twitter hesabı üzerinden yayınladığı videonun da gelecekle uyuşmadığı görüldü.

Yeni Call of Duty serisinin, henüz kesin bir çıkış tarihi yayınlanmış olmasa da, önümüzdeki sonbahar aylarından birinde çıkması bekleniyor. İlerleyen zamanlarda, oyunun hangi zaman diliminde geçeceğiyle ilgili olarak kesin bir açıklama yapılması bekleniyor.





PAYLAŞ