Yeni Alcatel 3C Modeli Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Yeni Alcatel 3C Modeli Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-13 15:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz gün CES fuarı kapsamında Alcatel şirketinin yeni akıllı telefon modellerini listeleyen bir yazı yayınlanmıştı. Tüm modeller 18:9 ekran görüntü oranına sahip ile gelirken şirketin önümüzdeki ay MWC etkinliği kapsamında 1, 3 ve 5 serilerini tanıtması bekleniyordu. Şimdi ise Alcatel 5 modelinin ardından serinin küçük kardeşi olan Alcatel 3C modeli sızdırıldı. Gelen iddialara göre Alcatel 3C modeli 1440 x 720 P ekran çözünürlüğüne sahip olacak ve 6 inçlik HD+ bir panel ile gelecek.

İşlemci tarafında MediaTek MT8321'i kullanacağı ortaya çıkan bu yeni modelde 1 GB RAM ve 16 GB dahili depolama bulunacak. 8 megapiksel ana ve 5 megapiksel ön kameranın yer aldığı cihazın çift kamera yapısı ile gelebileceğide iddia edilenler arasında bulunuyor. Android Nougat işletim sistemine sahip olan Alcaltel'in yeni 3C modeli 3000 mAh'lik bir bataryaya sahip olacak. Ayrıca modelin arka yüzeyinde bir adet parmak izi okuyucusu bulunuyor.

120 USD fiyat etiketine sahip olacağı iddia edilen Alcatel 3C modelinin sunduğu özellikler bakımından bir giriş seviyesi akıllı telefon modeli olduğunu ifade edebiliriz. Bazı modellerinin ülkemizde de satışta olduğu Alcaltel'in bu yeni cihazının çıkış tarihi henüz belli olmuş değil.





PAYLAŞ