Yeni 9.7 inçlik iPad Pro Modeli Satışa Çıkıyor - Haberler - indir.com

Yeni 9.7 inçlik iPad Pro Modeli Satışa Çıkıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-22 11:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Markalar yeni ürünlerini tanıtmaya devam ederken Apple tarafında ise iPhone 8 modelin öncesinde Tablet tarafında yeni bir tablet modeli tanıtılması bekleniyordu. Ancak durum böyle olmadı ve yeni iPad Pro modeli yerine mevcut iPad cihazlarının cihazları güncellendi ve 9.7 inçlik iPad Pro modeli yeni fiyatı ile satışa sunuldu. Retine ekranlı bu 9.7 inçlik iPad modeli 1600 TL gibi bir fiyattan sunulurken, iPad mini 4 modelide aynı fiyattan daha fazla depolama imkanını kullanıcılara sunuyor. Yeni iPad modeli Wifi ve Wifi+ bağlantı seçeneklerine sahip ve 32-128 GB dahili depolama kapasitesi sunuyor.

Apple'ın A9 işlemcisi ve M9 yardımcı işlemcisinin kullanıldığı cihazda 8 megapiksel Full HD 1080p video kaydı yapabilen arka kameraya sahip ve 1.2 megapiksellikte ön kameraya sahip. Diğer yandan yeni iPad modelinde Touch ID teknolojiside bulunuyor. 'iPad dünyanın en popüler tableti. Müşteriler 9.7 inçlik büyük ekranda TV ve film izlemeyi, İnternet'te gezmeyi, FaceTime aramaları yapmayı, fotoğraflara bakmayı seviyor ve iPad artık çok daha uygun bir fiyata satılıyor,' Diyen Apple'dan kullanıcıların her alanda kullanabileceği için özel tasarlanmış A9 işlemci ve Retina ekranlı yeni bu iPad modelinin oldukça sevileceği belirtiliyor.

Renk yelpazesi olarak uzay grisi, altın ve gümüşün olduğu bu yeni 9.7 inçlik iPad Pro modeli 32 GB'lık modeli 1599 TL 32 GB olan modeli ise 2199 TL'lik fiyatlardan satışa sunulacak. Bu rakamlar ile 24 Mart tarihinde Apple Store'lar üzerinden satışa sunulacak ve Apple'ın sitesinden sipariş verilebilecek. Ayrıca bu renk seçeneklerine ek olarak gece mavisi, kum pembesi ve kömür grisi gibi renklerede 180 TL ek fiyat ile Apple Store'lardan satın alınabilecek.





PAYLAŞ