Yemek Sipariş Servisi BolBol'un iOS Uygulaması Yayınlandı - Haberler - indir.com

Yemek Sipariş Servisi BolBol'un iOS Uygulaması Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Temmuz ayının ilk haftasında yaptığımız haberle Android platformunda yayınlandığını duyurduğumuz CicekSepeti.com'un kurucusu Emre Aydın tarafından hayata geçirilen online yemek sipariş servisi BolBol'un iOS uygulaması indirmeye sunuldu.

Web sayfasının önümüzdeki haftalarda açılacağı bilgisini aldığımız BolBol, yayınladığı mobil uygulamalarla önceliği bu alana verdiğini de gösteriyor. Şimdilik veritabanında her restoranı bulamayacağınız BolBol uygulamasında isterseniz favori restoranları önerebiliyorsunuz.

BolBol iOS Uygulaması

Genel olarak lokasyon tabanlı bir işleve sahip olan uygulama buna ek olarak farklı konumlara göre de yemek seçeneklerini görüntülemenize imkan tanıyor. Mesela; size yakın olan restoranları veya menüleri listeleyerek filtreleyebilir ya da çevrenizde bulunan restoranları popülerliğine, size olan yakınlığına veya minimum paket ücretlerine göre sıralayabilirsiniz.

Verdiğiniz yemek siparişi haricinde hiç bir ek ücret talep etmeyen BolBol iOS uygulamasında kişiselleştirilebilir geçmiş sipariş listesi, hangi yemeğin hangi restoranda bulunduğunu gösteren yemek arama ve promosyon gösterme gibi özellikleri bulabilirsiniz.

Yenilik Sevenler, Kredi Kartım Var, Restoran Yorumlarım gibi çok sayıda görevinde tanımlı olduğu uygulamada bu görevleri tamamladıkça puan ya da farklı rozetlerden birini kazanabiliyorsunuz.

Bu ayın başında indirmeye sunulan BolBol Android uygulamasıyla aynı özellikleri bulabileceğiniz BolBol iOS uygulamasıiPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınıza indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.





PAYLAŞ