Yemek Sepeti'ne gelen yeni özellikler - Haberler - indir.com

Yemek Sepeti'ne gelen yeni özellikler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-09 12:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

2015 yılında 589 milyon dolar karşılığında satılan Yemek Sepeti, online yemek siparişi konsun da rakiplerini geride bırakan bir uygulama. Kullanıcılarını sabit tutmak için sürekli yeniliklere giden uygulama, daha önceden üyelerin doğum günlerinde hazırladığı kısa videolar gibi küçük sürprizlerle kullanıcılarına minik jestler yapıyor. Bugün yeni bir güncellemeye giden Yemek Sepeti, kullanıcılarına küçük sürprizler yapmaya devam ediyor. Yemek Sepeti'nin Akıllı Aram Modu ile yeni arama deneyimi yaşayarak yeni lezzetleri seçebilirsiniz. Aradığınız kelimelere göre size en uygun olan restoran, mutfak ve yemeklerle tanıştırsın.

Daha Hızlı Sipariş özelliği ile de oturduğunuz semti kullanarak adres seçim aşamasını atlamanıza olanak sağlayarak, tek aşamalı sipariş onay süreci ile daha hızlı sipariş vermenin ayrıcalığını yaşatıyor. Bir diğer özellik olan Sipariş Durum Göstergesi, Yemek Sepeti Uygulaması Ana Sayfa ve Canlı Yardım sayfasında siparişlerinizin durumunu görebiliyorsunuz. Pratik Restoran Bilgileri Görünümü özelliği sayesinde telefonunuzun Force Touch özelliği sayesinde Restoran Listeleme sayfalarında gezinirken istediğiniz restoran hakkında önemli bilgilere ulaşabiliyorsunuz. Kullanıcıların hoşuna gidecek olan bir diğer özellik ise Önceki Siparişler Widget'i. Bu özellik sayesinde uygulamayı hiç açmadan önceki siparişlerinizin durumu hakkında bilgi alabilir veya seçtiğiniz bir siparişi anında tekrarlayabilirsiniz.

Görme engelli bireyler için tasarım konsun da daha hassas davrana uygulama, daha kuvvetli erişilebilirlik seçenekleri sunuyor. Yemek Sepeti Cüzdan Bakiye Yükleme özelliği ile de mobil uygulama üzerinden cüzdan hesabınıza bakiye yükleyebilirsiniz.  




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ