Yapay Zeka ile Güçlendirilmiş SwiftKey Klavye Uygulaması  - Haberler - indir.com

Yapay Zeka ile Güçlendirilmiş SwiftKey Klavye Uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-12 16:30:14
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Uygulama

Son zamanların en kullanışlı üçüncü parti klavye uygulaması Swiftkey'den geldi. SwiftKey Neural Alpha adındaki klavye uygulaması, insan beyninin taklit ederek tahmin etme oranını ciddi şekilde arttırıyor. 

Piyasada yer alan pek çok klavye tahmin özelliği ile birlikte geliyor. Fakat bir çok klavye uygulaması büyük ölçüde hatalı tahminlerde bulunuyor. SwiftKey Neural Alpha'da ise bu durum çok farklı. Uygulama içerisinde bulunan yapay zeka sayesinde kullanıcının en çok tercih ettiği kelimeler ve sıraları doğru bir şekilde tahmin edilebiliyor. 

Swiftkey Neural Alpha

SwiftKey'in bir önceki sürüm klavye uygulamasının geliştirilmiş hali olarak sunulan Neural Alpha, kullanıcıyı sürekli takip ederek arka planda adeta bir sinir sistemi oluşturuyor.

Whatsapp, Snapchat gibi sohbet uygulamalarında kullanıcıya hız kazandıracak uygulama aynı zamanda noktalama işaretlerini de ekleyerek dil bilgisi kurallarına uygun cümleler kuruyor.

Çok iyi tahminler ve düzeltmeler yapabilen SwiftKey Neural Alpha klavye uygulaması şuan için sadece Android cihazlar için yayınlandı. Uygulamayı aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz. 




SwiftKey Neural Alpha Klavye Uygulaması


PAYLAŞ