Yandex.Browser Alfa Sürümü Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Yandex.Browser Alfa Sürümü Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Rus arama devi Yandex, sıradışı tasarımı ve içeriği ön plana çıkaran yenilikçi arayüzü ile tarayıcı alışkanlıklarına taze bir soluk getirecek, internet tarayıcısı Yandex.Browser alfa sürümünü yayınladı.

Alışılmışın dışında hem görünümü hem de özellikleriyle dikkat çeken yeni Yandex.Browser alfa, Yandex.Browser'ın ve genel olarak tarayıcıların yakın gelecekte nasıl olabileceğine bir bakış sağlıyor.

Yandex.Browser Alfa

Üst ve alt paneli şeffaf bir şekilde tasarlanan yeni Yandex.Browser, bu sayede kullanıcıları içeriklerle baş başa bıraktığı gibi tarayıcı ile sayfa arasındaki sınırları da kaldırmış oluyor.

Çok sayıda sekme kullananlar için tasarımında da yeni bir bakış açısı sunan tarayıcı Windows ya da Mac OS işletim sistemlerinde o an açık olan uygulamaların ekranın alt kısmında yer almasından hareketle, açık olan tüm sekmeleri alt bölümde sıralıyor.

Gereksiz arayüz öğelerinin tamamen kaldırıldığı yeni Yandex.Browser, sekmelerdeki sitelere ilgili renkler verip, sayfaları alan adlarına göre de gruplandırabiliyor.

Yandex.Browser Alfa

Ayrıca tarayıcılarda arama ve adres satırlarının birleştirilmesini de bir adım öteye götüren yeni Yandex.Browser, kullanıcıların site başlığına tıklamasından hemen sonra özel bir moda geçiyor. Bu mod sayesinde kullanıcılar siteyle ilgili genel bilgilere ulaşabildikleri gibi benzer sitelere yönlendiren bağlantıları da görebiliyorlar. Ayrıca eğer bir ürün aranıyorsa daha avantajlı fiyat teklifleri gibi aranılan bilgiye doğru ve hızlı bir şekilde ulaşmalarını sağlıyor.

Bugün itibarıyla indirmeye sunulan ve tarayıcılar arasında yenillikçi bir bakış açısının kapılarını aralayan yeni Yandex.Browser Alfa sürümünü aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Windows bilgisayarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ