Yandex, Nöbetçi Eczane Hizmetini Kullanıma Açtı - Haberler - indir.com

Yandex, Nöbetçi Eczane Hizmetini Kullanıma Açtı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Rus arama motoru devi Yandex, ülkemizdeki kullanıcıların kolay bir şekilde nöbetçi eczane bulabilmelerini sağlayacak olan Nöbetçi Eczane Sihirbazı özelliğini web üzerinden kullanıma sundu.

Kullanıcıların bulundukları yere en yakın nöbetçi eczaneleri bulabilmesini sağlayan Yandex'in Nöbetçi Eczane Sihirbazı sayesinde nöbetçi eczanenin adres, telefon ve harita üzerindeki konumu gibi detaylı bilgilere arama motoru üzerinden kolaylıkla ulaşabiliyor.

Yandex Nöbetçi Eczane

Şu an için sadece İstanbul'daki nöbetçi eczaneleri bulan sihirbazın önümüzdeki günlerde Ankara ve İzmir için aktif olması ve zamanla da diğer şehirlerde bulunan eczaneler için hizmet vermesi bekleniyor.

Nöbetçi eczaneler için en güncel verileri İstanbul Eczacılar Odası veritabanından sağlayan Yandex'in 'Nöbetçi Eczane Sihirbazı' özelliğine Yandex arama motorunun web sayfası üzerinde bulunan 'En yakın nöbetçi eczaneyi ara' linkine tıklayarak ulaşabileceğiniz gibi 'nöbetçi eczane' ya da 'nöbetçi eczane Beylikdüzü' şeklinde konum belirterek arama yapabilirsiniz.

Ayrıca Yandex'in mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar üzerinden cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ