Yandex Navigasyon, artık uygun şeridi ve park yerlerini gösterecek - Haberler - indir.com

Yandex Navigasyon, artık uygun şeridi ve park yerlerini gösterecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-01 20:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Uygulama

Bir yerden bir yere giderken, günümüzde şoförlerin en büyük yardımcılarından biri navigasyonlar. Navigasyonların yaygınlaşmasıyla beraber, şoförler gidecekleri yerleri fazla uğraşmadan daha kolay bir şekilde bulabiliyorlar. Gün geçtikçe de navigasyonlara gelen özellikler artıyor ve bu yenilikler işleri de daha da kolay kılıyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan yenilikle beraber, İstanbul haritasında büyük bir güncelleme geldi. Bu güncellemeyle beraber, Ankara, İzmir, Antalya, Kocaeli ve Bursa haritalarında da güncelleme oldu. Yandex Navigasyonun son güncellemesiyle beraber, eklenen bir özellik de; artık sürücülere en uygun şerit ve park edilebilecek boş yer de gösterilecek.

Yandex Navigasyon, kullanıcılarına verilere göre güncel trafik bilgilerini sunan bir uygulama. Uygulamanın milyonlarca kullanıcı sayısı bulunuyor ve gelen güncellemelerle de, uygulama kullanıcılarına daha iyi hizmet sunmaya devam ediyor. Son gelen güncelleme ile beraber, 23115 noktada gerçekleştirilen 38628 değişiklikle birlikte haritaya 6959 yeni yol bilgisi eklendi. 5119 güzergah da bu güncellemeyle beraber kapandı. 501 caddenin ismi değişti, 256 köprü ve tünel bilgisi uygulamaya eklendi.

Bu güncellemelerin yanı sıra eklenen diğer özelliklerden en çok dikkat çeken, sürücülere artık en uygun park yeri gösterilecek. Aynı şekilde bundan sonra en uygun şerit, 'şerit yönlendirmesi' özelliğiyle sürücülere gösterilecek. Varış noktanızdaki en uygun otoparkları da görmeniz mümkün. Ankara haritasında yapılan güncellemeyle, Ankara'daki 445 park alanı bilgisi haritada yer alıyor. Park yerlerine ulaşmak için "P" butonuna tıklamanız yeterli.





PAYLAŞ