Xiaomi'den 8 TB kapasiteli Mi Router HD! - Haberler - indir.com

Xiaomi'den 8 TB kapasiteli Mi Router HD!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-11 00:49:29
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Donanım

Xiaomi CES 2017 de şov yapmaya devam ediyor! Çinli üreticiye ait ilgi çekici bir ürün 8TB Kapasiteli Xiaomi Mi Router HD oldu.

Çinli üretici Xiaomi'nin, CES 2017 fuarında düzenlediği etkinlikte Mi TV 4'ün yanı sıra duyurusunu gerçekleştirdiği ürünlerden birisi de, Mi Router HD oldu. Oldukça ilgi çekici bir cihaz olan Mi Router HD, depolama kapasitesi 8 TB'a kadar artırılabilen bir router!

Gelin, Xiaomi Mi Router HD'nin kullanıcılara sunduğu özelliklere ve tasarımına hep birlikte bakalım!

Xiaomi Mi Router HD neler sunuyor?

Üzerinde yer alan dört adet yüksek performanslı anten sayesinde 2600Mbps'ye kadar aktarım hızlarına ulaşabilen Mi Router HD, alüminyum alaşımlı gövdesinde 8 TB'lık bir sabit diski barındırıyor. 4x4 MU-MIMO anten tasarımına sahip olan Mi Router HD, evinizde yer alan tüm cihazlara kablosuz internet sağlamak ile kalmıyor, otomatik yedekleme ve dosya barındırma gibi işlevsel özellikler sunuyor. Dropbox gibi servisler ile senkronize bir şekilde çalışabilen cihaz, tüm dosyalarınızın bulut depolama alanınızda bir kopyasının olmasını sağlıyor.

Apple bilgisayarları ile planlı yedekleme hizmeti olan Time Machine desteği, Dropbox gibi bulut hizmetleri ile ortak çalışan cihaz, tüm dosyalarınızın bir yedeğini isterseniz bulut üzerindeki depolama alanına transfer ediyor. Firma ürün satışa çıktıktan sonrada birçok özelliğin geleceğini belirtiyor.

Xiaomi yetkilileri, cihazın ilerleyen zamanlarda yayınlanacak olan yazılım güncellemeleri ile çok daha fazla yeni özelliğe kavuşacağının altını çiziyorlar.

Bu yılın ilk çeyreğinde satışa sunulacak olan Xiaomi Mi Router HD'nin 1 TB'lık versiyonu 200 dolar, 8 TB'lık versiyonu ise yaklaşık 500 dolar gibi bir fiyat etiketine sahip olacak.





PAYLAŞ