Xiaomi Redmi Note 3 Resmi Olarak Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Xiaomi Redmi Note 3 Resmi Olarak Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-11-24 20:00:36
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji devi Xiaomi yeni akıllı telefonu Redmi Note 3'ü resmi olarak tanıttı. Şirketin fiyat performanslı modelleri arasına giren Redmi Note 3 fiyatına göre sunduğu özellikleri bakımında oldukça dikkat çekici.

Global pazarda ürünlerini akıllı telefon kullanıcıları ile buluşturan Xiaomi, geçtiğimiz dönem piyasaya sunduğu Redmi Note 2 ile büyük başarı elde etmişti. Firma uygun fiyatlı telefonları ile yakaladığı başarıyı devam ettirmek adına serinin yeni üyesi Redmi Note 3 modelini de yaptığı resmi açıklama ile duyurdu.

140 dolarlık fiyata sahip Redmi Note 3, uygun fiyatına oranla yüksek performans sergiliyor. Sunduğu donanım özelliklerine bakacak olursak; 5,5 inç boyutunda Full HD IPS LCD ekran, 2 GB RAM / 16 GB dahili hafıza ve 3 GB RAM / 32 GB dahili hafıza bulunduran cihaz gücünü Helio X10 MediaTek işlemciden alıyor. 

13 megapiksel çözünürlükte PDAF odaklama destekli arka, 8 megapiksel ön kamera ve 4000 mAh kapasitesindeki pile sahip cihazın en dikkat çeken özelliği şüphesiz parmak izi okuma teknolojisi. Bu özellik sayesinde telefon 0.3 saniyede parmak izini okuyup açılıyor.

Bunun dışında Android 5.1.1 Lollipop tabanlı MIUI 7 işletim sistemi ile gelen Redmi Note 3, 802.11ac Wi-Fi desteği bulunduruyor. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi sunduğu donanım özelliklerine bakılırsa fiyat konusunda bizi şaşırtıyor. 16 GB/2 GB RAM'e sahip modeli 140 dolar, 32 GB/3GB RAM'e sahip modeli ise 171 dolardan satışa sunulmuş durumda.





PAYLAŞ