Xiaomi Mi Mix yeni renk seçeneğine kavuşuyor! - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix yeni renk seçeneğine kavuşuyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-14 11:30:00
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Teknoloji

Xiaomi'nin Kasım ayı başında duyurduğu ve yoğun ilgi gösterilen telefonuna yeni bir renk seçeneği dahil edildi. Telefondaki farklı ekran yapısı nedeniyle herkesin odak noktası ekran olmuştu. Bu nedenle telefonu inceleyenlerin aklına pek fazla renk seçeneklerine yönelik beklentiler gelmemiş gibiydi. Xiaomi yoğun ilgi ile birlikte telefona dair ikinci bombayı ise farklı renk seçeneği ile patlattı.

Siyah renkte tanıtılan telefon için şimdi de beyaz renk seçeneği görüntülendi. Beyaz ile çok daha farklı bir güzellikte görünen telefon, üretici firma ülkesinin dışında satışa başlandığında yoğun ilgi görebilir. Beyaz rengin ise farklı bir albenisi olduğunu söylemek gerekir. Özellikle bayanların beyaz Xiaomi Mi Mix'e hayran kalabileceğini tahmin ediyoruz. Tabi eğer Apple aşkı son bulursa. Farklı Renkler Gelir mi? Beyaz rengin görüntülenmesinin ardından ise bu konudaki beklentiler de başkalaşmaya başladı.

Beyazın ardından mavi, gri, pembe, gold gibi çok rastladığımız renk seçeneklerinin eklenip eklenmeyeceği de akıllara geldi. Xiaomi'nin bu modelindeki beklentiler satış rakamlarına da yansırsa mutlaka telefonu daha fazla gündemde tutma ve daha fazla kişiye hitap etme adına belirtilen renkler içerisinde yeni renklerle telefonun satılabileceğini düşünüyoruz.

Bir Çok Ülkede Bekleniyor!

Fakat rengin aksine şuan için telefonun öncelikli olarak bir çok ülkeye girişinin yapılıp satışına başlanması. Türkiye'de dahil olmak üzere Mi Mix telefonu sabırsızlıkla bekliyor. Henüz telefonun hangi tarihler arasında Avrupa ve diğer kıta ülkelerine sirayet edeceği bilinmiyor. Xiaomi bu konuda bilinçli bir şekilde mi bu yönde politika izliyor yoksa acemilik mi bilinmez ama çok dikkat çeken Mi Mix'i biran önce diğer ülkelerde de satışa çıkarsa iyi olacak gibi. Aksi taktirde hızlı yenilenen teknoloji ile birlikte pazardan elde edebileceği payı başka firmalara kaptırabilir.

 





PAYLAŞ