Xiaomi Mi Mix Benzeri Tamamen Çerçevesiz Telefon Duyuruldu - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix Benzeri Tamamen Çerçevesiz Telefon Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-24 10:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

2017 yılı itibariyle çerçeve oranları bir hayli inceltilmiş akıllı telefon modelleri görmeye başladık. Özellikle Çinli şirket Xiaomi'nin çıkarttığı Mi Mix modeli ile kullanıcılar cihazın tasarımına hayran kalmıştı. Bu ekran gövde gelişimine daha sonra Samsung tarafından Gaalxy S8 ailesi ve LG tarafından ise G6 serileride katılmıştı. Son zamanlarda Çinli şirketleri takip eden marka sayıları artarken Doogee isimli bir telefon geliştirici markası tıpkı Xiaomi Mi Mix modeline oldukça benzeyen yapıya sahip bir telefonu duyurdu. Xiaomi'nin ince çerçeveli modeli Mi Mix modelinden ilham alınan bu yeni akıllı telefon tamamen çerçevesiz yapısı ile dikkatleri çekiyor.

Doogee Mix isimli bu modelin sadece alt bölümünde küçük bir çerçeve alanı bulunuyor ve bu alanda ana ekran tuşu ve ön kameraya yer verilmiş durumda. Teknik detaylarına gelecek olursak, 5.5 inç büyüklüğünde Full HD AMOLED bir ekrana sahip olan bu cihaz işlemci gücünü ise MediaTek Helio P25 modelinden alıyor. RAM olarak 4 GB bir RAM belleği tercih edilen modelin 64 GB dahili depolaması bulunuyor ve ayrıca 128 GB dahili depolamaya sahip modelide bulunmakta. Fakat 128 GB dahili depolamaya sahip olan modelin teknik özellikleri de farklılık kazanıyor.

128 GB dahili depolamalı cihazın sadece RAM miktarı değil işlemci modelide değişmekte. Helio X30 işlemcisi yer alan bu versiyonda 6 GB RAM'e yer verilmiş durumda. Her iki sürümde de arka yüzeyde 16 megapiksel ve 8 megapiksel çözünürlüğe sahip çift kameraya yer verilmiş durumda. Ön yüzeyde ise 5 megapiksellik bir kamera bulunuyor. Sadece Çin sınırları içerisinde satılması beklenen modelin fiyatı ve çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor.





PAYLAŞ