Xiaomi Mi Mix 2 Resmiyet Kazandı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix 2 Resmiyet Kazandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-12 14:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler telefon üreticisi olan Xiaomi'nin Çin üzerinde düzenlenen etkinliği kapsamında merakla beklenen yeni çerçevesiz ekrana sahip Android akıllı telefon modeli olan Xiaomi Mi Mix 2 tanıtıldı. Ayrıca bu model ile beraber Mi Notebook Pro dizüstü bilgisayar modelinin de tanıtımı gerçekleşti. Geçtiğimiz günlerde Mi Mix 2 ile alakalı birçok sızıntı ve konsept tasarım sızdırılırken tasarım noktasında orijinal Mi Mix modelinde çokta farklı bir tasarım ile gelmedi. Ancak yeni Mi Mix 2 modeli ile daha geniş bir ekran gövde oranının bulunduğunu dile getirebiliriz. Bu noktada selefine göre daha küçük yapıda bir gövdeye sahip olarak geliyor.

Tanıtılan cihazın teknik özelliklerine gelecek olursak ilk Mi Mix modelinde 6.4 inç büyüklüğe sahip 2040 x 1080 çözünürlüklü bir panele sahipken yeni Mi Mix 2 modeli 5.99 inç büyüklüğe sahip 2160 x 1080 piksel çözünürlüklü Full HD+ bir ekran bulunuyor. Bu sunulan ekran tıpkı LG G6 modelinde olduğu gibi 18:9 gibi bir görünrü oranı ile geliyor fakat QHD çözünürlük yerine Full HD+ gibi daha düşük bir çözünürlüğün olduğunu dile getirebiliriz. Xiaomi bu sıra dışı ekran oranını Android uyumluluk gereksinimleri arasına ekliyor.

Tasarım noktasında bir hayli ince çerçevelerin tercih edildiği modelin genel çerçeve yapısı daraltılmış bir şekilde karşımıza geliyor. Cihazın teknik tarafına gelecek olursak Mi Mix 2 cihazında 2017 model bir amiral gemisi olduğu için Snapdragon 835 işlemcisini görüyoruz ve RAM tarafında ise 6 GB yada 8 GB'ın tercih edildiğini görüyoruz. Modelde 12 megapiksellik f2.0 diyafram değerinde bir ana kameranın bulunduğunu belirtelim.

 





PAYLAŞ