Xiaomi Mi Mix 2 Efsane Özelliklere Sahip Olacak - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix 2 Efsane Özelliklere Sahip Olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-25 10:55:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin'in başarılı akıllı telefon üreticilerinden biri olan Xiaomi, geçtiğimiz sene duyurduğu neredeyse çerçevesiz ekrana sahip olan modeli Xiaomi Mi Mix modeli oldukça dikkat çekmişti. Cihaz güçlü teknik özelliklerinden yanı sıra, neredeyse tamamen çerçevesiz tasarım yapısı ile kullanıcıların beğenisini kazanmıştı. Şimdi ise ortaya çıkan bilgilere göre Xiaomi Mi Mix 2 detayları ortaya çıkmaya başladı. İlk belli olanlara göre şirketin tasarım anlayışı bu modelde de devam ediyor ve bir önceki selefi modeline göre teknik özellikleri bir hayli daha güçlü olacak.

E-ticaret sitesi olan GearBest aracılığı ile ortaya çıkan cihaz bilgilerine göre Xiaomi Mi Mix 2 modeli tıpkı önceki modeli gibi 6.4 inç büyüklüğe sahip QHD bir çözünürlüklü ekran ile geliyor. Bu ekran yine tamamen çerçevesiz yapı ile geliyor ve dev bir paneli kullanıcılara sunuyor. 128 GB dahili depolamasının yanı sıra 4 GB RAM ve 6 GB RAM'lere sahip iki farklı versiyonu olacak. Bu iki farklı özelliklere sahip modellerin yanı sıra modelin 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolamalara sahip bir modeli de olacağı ifade ediliyor.

Daha önceki modelinden daha güçlü bir işlemciyle gelecek olan Xiaomi Mi Mix 2 modelinde LG G6 ve Galaxy S8 serilerinde kullanılan Qualcomm imzalı Snapdragon 835 modeli kullanılacak. Cihaz 13 megapiksel ön kamera ve 19 megapiksel arka kamera ile dikkat çekerken, kutu içerisinden Android 7.1 Nougat işletim sistemine sahip olarak çıkacak. MiUI ile kendi arayüzüne sahip olacak olan Mi Mix 2 hakkında söylenebilecekler şuan için bu kadar. Cihazın çift kamerayla gelmeside olası durumlar arasında bulunuyor diyebiliriz.





PAYLAŞ