Xiaomi Mi Mix 2 Çalışırken Görüntülendi - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix 2 Çalışırken Görüntülendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-31 13:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Slashleaks adlı YouTube kanalı tarafından ortaya çıkan videoya göre Xiaomi'nin yeni ultra çerçevesiz akıllı telefon modeli olan Mi Mix 2S'in çalışırken ki görüntüleri ortaya çıktı. Mobil dünya kongresi kapsamında Nokia ve Samsung gibi şirketlerin yeni amiral gemisi modellerini görmüştük. Ancak Huawei ve Xiaomi gibi çinli üreticilerin yeni modelleri henüz bekleniyor. Bu kapsamda yeni cihazın 27 Mart tarihinde tanıtılması beklenirken modelin teknik detaylarına dair bilgiler netleşmeye başladı.

Çerçevesiz yapıyı Mi Mix modeli ile telefon pazarına kazandıran şirketin bu tasarım çizigisi dahada geliştirdiği gözüküyor. Ortaya çıkan videoya göre Xiaomi Mi Mix 2S modelinin oldukça ince çerçeveleri bulunuyor. Ekranın ön yüzeyinde ise çok küçük bir çentik alanı yer alıyor ve bu noktada ise ön kamera bulunuyor. Ancak bu çentik iPhone X'de olduğu gibi ortada olmak yerine köşeye konumlandırılmış şeklinde.

Xiaomi Mi Mix 2 tasarım noktasında dikkat çekeceği gibi donanım tarafında da güçlü bir akıllı telefon olacak. Cihazın kamerasının yapay zeka yeteneklerine sahip olarak geleceği de bekleniyor. Cihaza dair tüm resmi detayları 27 Mart tarihinde gerçekleşecek olan etkinlik ile göreceğiz.





PAYLAŞ