Xiaomi Mi Max 3'ün Özellikleri Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Max 3'ün Özellikleri Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-17 10:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin'in başarılı akıllı telefon üreticisi olan Xiaomi'nin Mi Max 2 modeli sonrasında yeni model olan Mi Max 3 üzerindeki çalışmalar devam ediyor. Mi Max 2 cihazına göre daha büyük bir ekrana sahip olacak yeni cihaz hakkında ilk sızıntılar gelmeye başladı. İlk olarak bu cihazın ekran noktasında 18:9 en-boy oranına uygun olarak gelmesi bekleniyor. Çin kaynaklı sızıntılara göre Mi Max 3'ün boyutlarının Mi Max 2 ile aynı olacağı söylenirken daha büyük bir gövde ve ekrana sahip olacağı ifade ediliyor. Cihazın ekran noktasında 7 inçlik dev bir ekran paneli kullanması bekleniyor.

Devam edilen sızıntı detaylarında modelde 14nm üretim yongasına sahip Snapdragon 625 işlemcisinin geliştirilmiş bir versiyonu olan Snapdragon 635 ile gelmesi bekleniyor. Ancak bazı kaynaklara göre ise Snapdragon 630 yada 660 çipsetlerinin de bulunması beklentiler arasında yer alıyor. İddialara göre kamera noktasında 12 megapiksellik arka kamerası olacak cihazın ön yüzeyinde 5 megapiksellik bir kamera göreceğiz.

Android Nougat işletim sistemi ile gelecek olan cihazda MIUI 9 arayüzünü göreceğiz. 3 GB RAM 64 GB depolama ve 4 GB RAM 128 GB depolamalı versiyonlarının bulunması beklenen Mi Max 3'te 5500 mAh'lik dev bir batarya yer alacak. Cihazın beklenen fiyatının ise 300 dolar olduğunu belirtelim.





PAYLAŞ