Xiaomi Mi Max 3'te 7 İnç Ekran ve 5500 mAh Batarya Olacak - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Max 3'te 7 İnç Ekran ve 5500 mAh Batarya Olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-27 15:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünya genelinde sunmuş olduğu fiyat performans ürünleri ile dikkat çeken Xiaomi, yeni yılda adından yine söz ettireceğe benziyor. Çinli telefon üreticisi Xiaomi'nin ortaya çıkan yeni bilgilere göre yeni Mi Max 3 adlı modeli tam 7 inç ekran büyüklüğüne sahip olacak ve 18:9 en boy oranı ile beraber çerçevesiz olarak gelecek. Bu dev telefonun batarya tarafında ise 5.500 mAh'lik bir pilik kullanılacağı ifade ediliyor. Cihazın bu detaylar dışında Snapdragon 630 yada 660 çipseti ile beraber orta segment bir işlemci modeli ile gelmesi bekleniyor.

Devasa ekran boyutu ve bataryası ile dikkatleri çeken bu modelin 2 günlük şarj süresi ile kullanıcıları memnun etmesi bekleniyor. Bunların dışında modelde çift kamera, Qualcomm 3.0 hızlı şarj teknolojisi gibi birçok destekte bulunacak. Mi Max modeli ile ilk defa çerçevesiz modelini pazara sunan şirket bu noktada diğer markalara bir öncü olmuştu. Sonrasında Mi Max 2 geldi ve son olarak 2018'de Mi Max 3 modeli ile yine uygun fiyatlı ve üst seviye performanslı bir cihaz sunmayı hedefliyor.

Bakalım Xiaomi'nin bu yeni batarya ve tasarım odaklı bu dev telefonu pazardaki rakiplerine karşılık nasıl bir performans sergileyecek göreceğiz.





PAYLAŞ