Xiaomi Mi Max 3 Çıkış Tarihi Belli Oldu - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Max 3 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-22 04:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Çinli telefon üreticisi Xiaomi?nin Mayıs 2017 tarihinde ülkesinde satışa sunmuş olduğu Mi Max 2 modelinden sonra şimdi ise Mi Max 3 hakkında resmi detaylar gelmeye başladı. Bir süredir sızıntıları gelmeye devam eden model için resmi çıkış tarihi belli oldu. Xiaomi şirket CEO?su Lei Jun tarafından yapılan açıklama ile Mi Max 2?nin devamı modelinin Temmuz ayı ile beraber tanıtılacağı teyit edilmiş durumda. Yapılan açıklamalar sonrasında Weibo üzerinden gelen soruları da cevapladı.

Bu yıl ayrıca şirketten Xiaomi Mi 7 ve Mi 8 gibi hamlelerin gelmesi de bekleniyor. Ayrıca giyilebilir teknoloji tarafında Xioami Mi Band 3 modelinin de sunulması beklentiler arasında bulunuyor. Xiaomi Mi Max 3 için olan beklentiler de ise modelin 18:9 oranlı 6.99 inçlik Full HD+ bir ekran ile çıkış yapacağı düşünülüyor. Büyük bir model olacağı için batarya tarafında Mi Max 3?te 5500 mAh?lik bir değeri görebiliriz. Quick Charge 3.0 hızlı şarj desteğine de sahip olan modelin Qi kablosuz şarj desteği sunması da bekleniyor.

İşlemci tarafında ise modelin Snapdragon 636 modeline sahip olması bekleniyor. 3 GB RAM ile beraber 64 GB dahili depolama haricinde 4 GB ve 128 GB?lık versiyonun da gelmesi bekleniyor. Android Oreo 8.1 ile gelecek cihazın şuan için bilinen detayları bunlardan ibaret.





PAYLAŞ