Xiaomi Mi Max 2 Duyuruldu - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Max 2 Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-26 10:30:16
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli şirket Xiaomi'nin geçtiğimiz ay duyurmuş olduğu Xiaomi Mi 6 modeli Samsung'un amiral gemisi serisi olan Galaxy S8'e rakip olarak düşünülmüştü. Şimdi ise yine üst seviye teknik özelliklere sahip olan Xiaomi Mi Max 2 modeli tanıtıldı. Mi Max serisi ilk modeli ile kullanılan ekran gövde oranı ile dikkat çekmiş ve çerçevesiz yapıyı piyasaya süren ilk şirketlerden olmuştu. Şimdi ise tasarım anlamında Apple'ın iPhone 7 Plus modelini andıran ve büyük ekrana sahip Mi Mix 2'nin tanıtımını gerçekleştirdi.

Cihaz tasarım anlamında iPhone 7 Plus modeline benzediği gibi arka yüzeyinden anten bantlarının yerleşimi de tıpkı iPhone 7 Plus modelinde olduğu gibi üst ve alt kısımlara konumlandırılmış durumda. Cihazın sunduğu teknik özelliklere gelecek olursak 6.4 inç büyüklüğe sahip dev bir ekran ile gelecen cihazın ekran çözünürlüğü noktasında 1080p tercih edilmiş durumda. İşlemci noktasında Qualcomm mimarili orta seviye bir işlemci olan Snapdragon 625'i tercih eden Mi Max 2 arayüz kullanımı ve sekmeler arası geçişlerde hızlı bir performans sağlabilecek 4 GB RAM kullanmış durumda.

Dahili depolama birimi olarak 64 GB ve 128 GB olarak iki versiyonu bulunan modelde çift LED flaşa sahip ve faz algılama özellikli otofokus sistemli 12 megapiksellik bir arka kamera bulunuyor. Ön yüzeyde ise selfie çekimleri için 5 megapisellik bir kamera bulunuyor. Mi Max 2 modelinde kullanılan 5300 mAh'lik büyük bu batarya ile cihazın 2 güne yakın bir pil ömrü sunacağı ifade ediliyor. Quick Charge 3.0 hızlı şarj teknolojisi desteğine de sahip olan model 1 saat içerisinde yüzde 68 şarj seviyesine ulaşabiliyor. 64 GB versiyon olan model 250 dolar ve 128 GB'lık modelin ise 290 dolar fiyat etiketi ile satılması bekleniyor.





PAYLAŞ