Xiaomi Mi A1 Special Edition Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi A1 Special Edition Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-15 12:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi tarafından yeni modeller duyurulmaya devam ediliyor. Son olarak geçtiğimi Eylül ile beraber Xiaomi Mi A1 modelini tanıtan şirket Android One programında yer alan ilk akıllı telefon olmuştu. Şimdi ise markanın resmi olarak Xiaomi Mi A1 Special Edition modeli duyuruldu. Model ismi olarak Xiaomi Mi A1 şeklinde aynı gelen cihazın Special Edition olarak farklı bir özel sürüme sahip olduğu gözüküyor. Özel bir versiyon olarak bu yeni model normal modele göre çokta bir donanım farkı oluşturmuyor.

Yeni modelin tek farkı olarak cihazın kırmızı renkte olduğu gözüküyor. Special Edition modeli renk haricinde diğer donanım detayları ile aynı olarak gözüküyor. Telefonun teknik özelliklerini hatırlayacak olursak modelde 5.5 inçlik 1080p Full HD çözünürlüğe sahip LCD bir ekran bulunuyor. Cihaz orta segment bir akıllı telefon olduğu için Snapdragon 625 işlemci modeline sahip durumda ve grafik işlemcisi tarafında ise Adreno 506 GPU yer alıyor.

4 GB RAM ile beraber 64 GB dahili depolama alanıyla gelen modelin arka yüzeyinde 12 megapiksellik çift kamera bulunuyor ve telefonda 3080 mAh'lik bir batarya bulunuyor. Normal şartlarda Xiaomi Mi A1 modeli altın, siyah ve Rose Gold seçeneklerine sahip durumda. Ancak modelin yeni Special Edition sürümüyle beraber kırmızı renk seçeneği de eklenmiş durumda. Modelin yurt dışı fiyatı ise 228 dolar fiyat etiketi olarak belirlenmiş durumda.





PAYLAŞ