Xiaomi Mi 7 Modeli Hakkındaki İlk Bilgiler - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 7 Modeli Hakkındaki İlk Bilgiler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-18 16:00:50
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin'in başarılı telefon üreticisi olan Xiaomi yeni bir anlaşma imzaladı. Eylül ayında tanıtılması beklenen OLED panele sahip iPhone 8 serisi için ekran üretimi noktasında Apple, Samsung ile bir anlaşma sağlamıştı. Şimdi ise Xiaomi firmasınıda bir anlaşma imzaladığı belli oldu. Kore kaynaklı internet sitesi The Bell tarafından ifade edilen habere göre Xiaomi birkaç milyonluk panel üretimi için Samsung'la el sıkıştı. Daha öncelerde LG Display ile iş birliğinde bulunan Xiaomi'nin neden LG'i tercih etmediği ile alakalı bir açıklama yapılmadı. Yeni bir tesiste üretimin yapılması ise olası bir gecikme yaşadığı düşünüldüğü için Xiaomi Samsung'la bu anlaşmayı gerçekleştirdi.

Samsung ise üreteceği 6 inçlik OLED kavisli ekran ile Xiaomi'nin yeni amiral gemisi olan Mi 7 modelinde kullanılması bekleniyor.  Çinli üretici çerçevesiz akıllı telefonları ile dikkat çekerken şimdi ise Chiron kod adına sahip olan bu çerçevesiz ekranlı telefonun teknik detayları hakkında söylentiler yer alıyor. Bu doğrultuda 2160 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip bir çerçevesiz ekran ile gelmesi beklenen modelde 6 inç büyüklüğüne sahip bir panele sahip olacak. Yeni Xiaomi Mi 7'nin uçtan uca bir ekran deneyimi sunması beklenirken ekran gövde oranı olarak ise 9:18 gibi bir en-boy sunması bekleniyor.

Ekranı ile dikkat çekecek model RAM miktarı ile de performans sınırlarını zorlayacak. Bu noktada şirket bu yeni modelinde 8 GB'lık bir RAM'e yer vermesi beklenirken diğer özellikleri henüz belirsizliğini koruyor. Çerçevesiz ekranı ile şık bir model olması beklenen bu yeni modeli RAM performansıda üst seviye olacak. Cihaza dair yeni detaylar geldikçe aktarmaya devam edeceğiz.





PAYLAŞ