Xiaomi 8 Yıla Bomba Gibi Girecek! - Haberler - indir.com

Xiaomi 8 Yıla Bomba Gibi Girecek!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-21 18:50:00
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Genelde fiyat/performans ürünleri ile karşımıza çıkan Xiaomi kuruluşunun 8. Yılını kutluyor. Xiaomi bu zamana kadar genelde hem ucuz hemde performanslı ürünler ortaya çıkarttı. Xiaomi Çin, Pekin merkezli dünyanın en büyük 4. akıllı telefon üreticisi olma hakkına sahiptir. Xiaomi, genelde akıllı telefon  dizüstü bilgisayarları ve birçok tüketici elektroniği tasarlar ve satışını yapar. 8 Yıl önce kurulan Xiaomi ilk zamanlarda mutfak malzemesi üretimi'de yapmıştı. Oradan ek gelir elde ederek kendisini büyüttü ve bu zamana kadar geldi. Şimdi ise dünyanın 4. en büyük akıllı telefon üreticisi ünvanını kazanmış durumda. Xiaomi şimdi ise kuruluşunun 8. Yılına özel çıkartacağı telefon hakkındaki bazı detayları paylaştı. 

 

Xiaomi Mi 8 3D yüz tanıma ve ekrandan parmak izi okuma sensörlerine sahip olacak!

Önümüzdeki günlerde tanıtılması beklenen Mİ7 aslında Mİ8 olarak ortaya çıkacak. Sonradan öğrenilen bu bilgi bizleri şaşkına çevirdi. 8. Yıla özel üretilen cihazda yüksek kapasiteli donanımların yer alması beklenmekte. Gündemden henüz düşmeyen iPhone X'deki 3D Yüz tanıma sistemi Xiaomi Mİ8' de yer alacak. Ek olarak ise cihazda ekranın altına gömülü bir parmak izi okuyucusu yer alacak.

Xiaomi Mi 8 Teknik Detayları;

Snapdragon 845 işlemcisinden güç alan cihazda  64 GB depolama ile 6 GB RAM, 128 GB depolama ile 6 GB RAM ve 256 GB depolama ile 8 GB RAM bulunacak. Aynı zamanda cihazın ekranı ise 6" boyutunda olacak. Cihazın batarya kapsitesi ise 3170 mAh şeklinde belirlenmiş durumda.





PAYLAŞ