Xbox'ın Yeni Akıllı Saat Görselleri Sızdırıldı! - Haberler - indir.com

Xbox'ın Yeni Akıllı Saat Görselleri Sızdırıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-26 09:14:03
Editör : Ercan Kızılkoca
Kategori : Akıllı Telefonlar

Microsoft'un üzerinde çalıştığı ve daha sonrasında da iptal etmiş olduğu Xbox marka akıllı saatin görselleri ortaya çıkmış durumda. Microsoft'un zamanın ötesindeki fikirlere sahip olmuş olduğunu fakat bunu her zaman doğru şekilde uygulayamadığını kanıtlamış olan bu akıllı saatin oldukça güzel göründüğü ve oyun severlerin de oldukça ilgisini çekebileceğini de söylemek istiyoruz.

 

 

İşte sızdırılmış olan Xbox akıllı saat!

Bugüne kadar neredeyse bir çok akıllı telefon, tablet ve hatta da bir de aşağıdaki gördüğünüz akıllı saat projesini çöpe atmış olan Microsoft'un 2013 yılında üzerinde çalışmış olduğu, Xbox markasına sahip olarak üretilecek olan bu gördüğünüz akkılı saatlerin neden iptal edildiği ise maalesef hala bilinmiyor.

 

Yukarıda resme göz attığımızda Xbox markalı bu akıllı saatin aslında orijinal Apple Watch'a tasarımsal olarak da ne kadar benzediğini fark etmiş olabilirsiniz. Tabii ki şunu da belirtmek gerekiyor ki tüm akıllı saatler tasarlanırken Apple'ın Apple Watch modelleri daha piyasada yoktu, yani piyasaya daha sürülmemişti bile.

Belki de Microsoft; 1.5 inç'lik ekrana, 6 GB dahili hafıza ve değiştirilebilmiş olan kordona sahip bu akıllı saatleri Apple'ın bir anda Apple Watch ile büyük sükse yapması nedeniyle iptal etmiş olabilir. Nedeni ise 2013 yılında geliştirilmeye başlamış olan projenin, 2015 yılı içerisinde teknoloji meraklılarının beğenisine sunulması düşünülüyor.





PAYLAŞ