Xbox One'ın merakla beklenen özel oyunu iptal edildi - Haberler - indir.com

Xbox One'ın merakla beklenen özel oyunu iptal edildi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-27 05:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Xbox One bundan yaklaşık olarak üç yıl önce oyuncularına özel oyunu Scalebound'un müjdesini vermişti. Oyuncular o tarihten bugüne kadar, oyunun çıkış tarihini beklemeye başladılar. Oyuncular oyunun çıkış tarihinin açıklanmasını beklerken, beklenmedik şekilde henüz çıkışını dahi gerçekleştirmeyen oyunun tarihe karıştığı öğrenildi. Kotaku ve Eurogamer'dan sızan bilgilerden sonra, Microsoft Studios konuyla alakalı açıklama yaptı. Microsoft yaptığı açıklamasında, ejderha aksiyon-rol-yapma oyunu Scalebound'u iptal ettiklerini duyurdu. Oyunun iptaline gerekçe olarak, 2016 yılında içinde bulundukları zorlu geliştirme süreci gösterildi.

Çalışanlar tarafından konuyla alakalı verilen bilgilerde, Scalebound ağır bir yük olarak tanımlandı. Oyunun geliştiricilerine zorunlu izin verilmesinin üzerine, geliştiricilerin izinlerden döndükten sonra planların istendiği gibi işlememesine neden oldu. Bu durum oyunun çıkış tarihini geciktirmesiyle beraber, diğer problemlerinde doğmasına neden oldu. bu sebeple proje iptal edildi. Platinium'un projeyi yeni bir yapımcıyla bitirip bitirmeyeceği kesin değil. Bunun için teknik sorunların öncelikli olarak ortadan kaldırılması gerekiyor.

Xbox One'ın özel oyunu olarak beklenen Scalebound'un, 2017 yılında oyuncuyla buluşturulması bekleniyordu. Bu durumun olumsuz sonuçlanması üzerine, PS 4 ile rekabet içerisinde olan Xbox One'ın diğer özel oyunlarına yoğunlaşacağı düşünülüyor. Oyunun iptalinin duyurulmasının üzerine, Microsoft oyuna dair bulunan resmi siteler ve tanıtım videoları da dahil olmak üzere her şeyi kaldırmaya başladı.





PAYLAŞ